Milyen hatással lesz hosszú távon az ország mentálhigiénés állapotára, hogy 2,7 millió ember teljes elkeseredettségben és tehetetlen frusztrációban van tartva?
Gyurcsány idejében sem kerültek diliházba az ellenzéki szavazók, most sem fognak belebetegedni a normális ellenzékiek.
"...teljes elkeseredettségben és tehetetlen frusztrációban" azok tartják magukat, akik képtelenek elfogadni, hogy nem az történik, amit ők akarnak, de szerencsére nem mindenki van szarból gyúrva!
2,7 millió ember teljes elkeseredettségben és tehetetlen frusztrációban van tartva?
Ezt nem értem. Miért lennének a Fidesz szavazók frusztrációban tartva?
Inkább 5-6 millió.
2,7 millió az kb a rendszer haszonélvezőinek a száma.
Tényleg frusztált, aki valaki csalásnak tulajdonít brmit, nekem is gyanus az MSZP-P 10,05%- a, 10 volt enkik a határ..
106-ból 80+ körzetben nyert a Fidesz, azzal el is dőlt a dolog.
A szavazók tehetnek erről, nem én, nem te, nem a Fidesz.
Éltem én 35+4+8 évet nekem nem szimpi politika mellett, nem lettem szellemi roncs.
A politika fontos dolog, de hát akinek csak ebből áll az élet, az tényleg károsodott már.
"2,7 millió ember teljes elkeseredettségben és tehetetlen frusztrációban van tartva?"
Ez az a 2,7 millió akiket az ellenzék mint masszív támogatók vizionáltak? Annyira frusztráltak lettek, hogy el se mentek savazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!