Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az önkormányzatok az egész...

Az önkormányzatok az egész országban ilyen kétszínűek?

Figyelt kérdés
Amikor ország világnak mutatni kell, hogy szolidaritást vállal valaki mellett, akkor megy végig az utcán, kalimpál, büförög, amikor meg a saját lakosa oda megy hasonló problémával akkor kitessékel az ajtón és úgy vág ki mint macskát szrni.

2018. máj. 10. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az újpesti önkormányzatról tudok nyilatkozni.

az újpest piac önkormányzati terület jelenleg a boltokkal,üzletekkel,pavilonokkal együtt.

az új piac még nincsen átadva,de a benne lévő üzletek bérleti jogát az önkormányzat már át adta a vagyonkezelőnek,aki a régi piaci bérleti díjainak az 5x ösét kérik azoktól,akik át akarnak menni az új piacra és mondjuk 20-30 éve már ott dolgoznak.

ezt meg egy ilyen perem kerületben senki sem tudná kitermelni csak az aki pénzmosodának tart boltot.

szóval a jelenlegi újpesti piac dolgozói kb 99%ban mehetnek ahova akarnak,mert nemsokára meg fog szűnni a munkahelyük,nem egy több generációs üzlet is lehúzza a rolót.

2018. máj. 10. 20:26
 12/14 A kérdező kommentje:
# 10: Írtam, hogy évek óta megy ez a nyűglődés, nem azt írtam, hogy bemegyek és azonnal. Ezer évig voltam munkanélküli, segélyes, senkit nem érdekelt. Voltam már,gyári munkás, takarítónő, közmunkás. Ha azt nézzük, 2014, 2015 is elég régen volt már mikor a fekete pólós mellett bömböltek, neki egyből munkát adtak volna, nehogy már éhen vesszenek a gyermekével. Az, hogy én hogy élek, miből élek az nem érdekli őket, az nem, aki itt van helyben a nagy bajba, a nagy fekáliába.
2018. máj. 10. 21:43
 13/14 A kérdező kommentje:

#9: "kórházak állami kézben vannak"

És akkor ha baj van akkor kinek szól az ember, első körben a helyi vezetőknek, ugyanis a jog arra hivatkozva, hogy ezzel nem érdemes foglalkozni, mert baromság, old meg, elutasít.

2018. máj. 10. 21:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Itt az utca embere, a lakosság is így , ilyen bután gondolkodik. Megvannak hirdetve az állások, jelentkezel, elutasítanak, nem vesznek fel dolgozni. Mint mond az utcán a helyi lakos, mindenkinek szíve joga megválasztania, hogy kit vesz fel és kit nem , kivel akar együtt dolgozni és kivel nem.

Ezért mondom, akit felpumpál , felturbózz a média az az isten, azt mindenki segíti, támogatja, én meg eltólhatom a biciklit.

2018. máj. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!