Az önkormányzatok az egész országban ilyen kétszínűek?
Figyelt kérdés
Amikor ország világnak mutatni kell, hogy szolidaritást vállal valaki mellett, akkor megy végig az utcán, kalimpál, büförög, amikor meg a saját lakosa oda megy hasonló problémával akkor kitessékel az ajtón és úgy vág ki mint macskát szrni.2018. máj. 10. 15:18
1/14 anonim válasza:
Alap.
Én az összes önkormányzati dolgozót átlökném közmunkásnak, aztán helló.
2/14 A kérdező kommentje:
Az összes önkormányzatot megszüntetném aztán központilag Bp-ről irányítanék, ilyen emberek sem bizalmat, se fizetést, se munkát , se semmit nem érdemelnek.
2018. máj. 10. 15:25
3/14 anonim válasza:
Nem az egész országban, és Isten óvjon egy budapesti irányítástól.. képzeld, ott hogy fognak kivágni az ajtón, amikor azt sem tudják, hol van a település, hol élsz... ráadásul többet is utazhatsz, hogy kirúghassanak :-)
5/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan, az, hogy évek óta nem tudok elhelyezkedni a szakmámba, aztán van millió egyezer intézmény (eü) a városban. Oda megyek, szóvá teszem, tesznek rá magasból. Amikor meg a fekete pólós nővér csinálta a "cirkuszt", akkor utcára vonult, nem egy, nem kettő párt képviselete, tomboltak, kiabáltak, mutogattak, vonultak végig az utcán. Ide hívták a csajt a városba, ment a nagy nyálazás.
2018. máj. 10. 16:41
6/14 A kérdező kommentje:
Annak egyből megemelgette volna a telefont, hogy bedugja valahova dolgozni, esetembe érdekes módon ez nem működik.
2018. máj. 10. 16:49
7/14 anonim válasza:
Ez érdekes, mert a libsi sajtó szerint már lassan egyáltalán nincs egészségügyi dolgozó... :) Akkor te hogyhogy nem kellesz? Mondjuk én inkább a konrét intémények személyzeti osztályain próbálkoznék.
8/14 A kérdező kommentje:
Tán mert nem Budapesten próbálkozom. Most viszont ott tartok megint, hogy valóban elég volt az ittből, elintézek pár formaságot aztán útnak indulok.
2018. máj. 10. 16:55
9/14 anonim válasza:
Nem értem, mi köze az eü. intézményeknek az önkormányzatokhoz. A kórházak állami kézben vannak, a berettyóújfalui önkormányzatnak semmi köze a helyi kórházhoz.
10/14 anonim válasza:
Nem csak kórház az egészségügyi intézmény. De az akkor sem úgy működik, hogy bemegyek az önormányzathoz, ők meg rögtön szereznek nekem egy állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!