Kedden a tüntetők miért köpködtek le egyházi vezetőket, és miért nem engedték elmenni őket?
"Egyébként ha egy olyan ember aki nem gyűlöli a keresztényeket (netán maga is keresztény), és olvassa a kommenteket amit némelyik index vagy 444 olvasó (vagy gyakoris kommentelő) ír hogy mennyire megérdemelték meg amúgy is rohadt keresztények, akkor azt fogja magában gondolni hogy "na jó inkább a Fidesz mint ez a társaság"..."
Ha ez így van, akkor Magyarország megérdemli, hogy elpusztuljon. Ha a lakossága a sötét középkorban él és ókori baromságokban hisz, akkor nincs joga létezni.
Tojnak a magyarok a kereszténységre, ne hazudozzunk már olyanokat, hogy majd emiatt inkább a Fidesszel fognak szimpatizálni, csak mert olyanokat köptek le, akiknek nem is lett volna ott semmi keresnivalójuk. Alig van Pap meg tiszteletes/tiszteletesasszony (reformátusoknál nők is lehetnek tiszteletesek), ott tartunk, hogy sokszor külföldi misszionáriusokat hívnak be az országba, mert emberhiány van.
Meg azt előző kommentemből lehagytam, hogy nem kell sajnáltatni akiket leköpködtek, elég szépen nyúlnak le pénzt az államtól. Nem, nem az egyháznak, maguknak nyúlják le. Ezeknél is meg van az ,,elit", aki állandóan kap pénzt, a többiek csak morzsákat kapnak.
Köszönöm hogy illusztráltad a példámat.
Ezt miért írod?
Én keresztyén vagyok, a Fidesz-KDNP teljesen lejáratja ezt a vallást, egyes ellenzékiek meg (részben pont a fityisz miatt) gyűlölik. Márpedig én szeretnék ellenzéki összefogást látni, amiben különböző világnézetű emberek képesek együtt tesznek az országért...
" Márpedig én szeretnék ellenzéki összefogást látni, amiben különböző világnézetű emberek képesek együtt tesznek az országért..."
Ez már megvalósult, csak nem a jelenlegi ellenzékben.
Időpont ma 15:22
Belekötsz a helyesírásba, ellenben téged sem "tanottak" meg a magyar nyelv használatára. A kérdésre válaszolva: Ha egy retkes fillért sem kapnának az egyházak, akkor nem lenne velük semmi gond. Legyenek el magukban és elmélkedjenek a semmiről. Az való nekik. Nem a támogatás, meg a hatalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!