Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az ország...

Mi a véleményetek az ország vezető politikai aktivistájáról a fő ligetvédő Antal Nikolettáról?

Figyelt kérdés

Jó benyomást kelt bennetek, tudtok azonosulni a nézeteivel, szerintetek ilyen belevalónak kell lennie egy igazi ellenzékinek?

Vagy ellenszenves számotokra és nem tudtok egyetérteni vele?

Az utóbbi hetekben nagyon ismert lett miután padlót fogott attól a bizonyos valtonos pofontól.

Aki esetleg nem ismerné a hölgy kimagasló munkásságát, a teljesség igénye nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=v1_JdUUmX1U

https://www.youtube.com/watch?v=k5eZkvNMBz8

https://www.youtube.com/watch?v=B6Sywt3Szhk

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=TRLFPArNJRM

2018. máj. 9. 20:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Hát kérdező, ez nem jött be.

Azok az ellenzéki trollok, akikkel elvileg egyféle nézeten vagy, most alaposan széttrollkodták a kérdésedet."

Minek kellett volna bejönni? Széttrollkodták a kérdésemet. Húh hát mondjuk attól még nyugodtan fogok aludni :D

2018. máj. 9. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

Értem.

szóval nem is valódi kérdés volt, csak egyike vagy a trolloknak.

Jó tudni.

2018. máj. 9. 22:28
 13/20 A kérdező kommentje:

Esetleg érdemben is hozzá fogsz szólni?

Szerinted jól csinálja a dolgokat? Ilyen egy jó aktivista? Ha igen, miért, ha nem akkor miért nem? Ezzel a viselkedéssel megnyerte a szimpátiádat? Szerinted ezzel a módszerrel el fogja érni a célját, és az emberek ezek a célok mellé fognak állni, ki fognak állni értük?

Hajrá, válaszolj! Ha nem válaszolsz érdemben akkor bizony kettőnk közül te vagy a troll.

2018. máj. 9. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Megnéztem az első két két kidobott oldalt is a keresőben. Mert különben nem is hallottam a nevéről se.

A nőnek valami baja van a feltűnési viszketegségen kívül is. Szégyent hoz a fajtájára. Belépett az MSZPbe is, meg a DKba is, mert látta, hogy kevesen vannak. De lehet, hogy a többi pártot még nem találtam, de azokba is.

Legtöbb hasznot úgy hajtaná, ha gyökeret eresztene és elkezdene fotoszintetizálni, ha már kevésnek látja a fákat.

Akik meg itt vonzónak tartják; hát; tiszteltetem az ízlésüket.

2018. máj. 9. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem arról volt szó, hogy be kell népesíteni az országot? Te hazaáruló.
2018. máj. 9. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem egy kicsit "sok", pedig nem vagyok fideszes.
2018. máj. 9. 23:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok fideszes. Nem tetszik, hogy múzeumi negyedet akarnak csinálni a ligetből. Amikor elkezdődött a ligetvédés akkor szimpatizáltam is velük. Viszont én azt is elismerem, hogy a ligettel kezdeni kell valamit mert tarthatatlan az állapot. Sőt azt is elmismeren, hogy néha fákat kell kivágni aztán újakat ültetni. Persze erre az a válasz, hogy de azok kicsit. Jaj mer az ami most nagy az soha nem volt kicsi ugye? :D

Aztán hamar kiábrándultam. Szerintem totál az ellenkezőjét éri el a mozgalom ezzel a fajta viselkedéssel. Jah és persze nem csak a ligetben ténykednek hanem minden ellenzéki megmozdulás első sorában "rázzák a kerítést" ezek az arcok. Nikoletta, az indián, a raszta Komáromi Gergely.

2018. máj. 10. 07:18
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Az hogy az egész Budapestnek ott kéne állnia mögöttük.

Szégyen hogy egy zöld ligetet be lehet építeni amikor ennyire kevés a fás bokros rész Bp-en.

2018. máj. 25. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

nem ártana megnézni legalább a terveket, mielőtt leszólod őket.

Nem építik BE a ligetet.

A zöldterület nagyobb lesz, mint volt.

A korábban beépített, de romos, lepukkant és használaton kívüli területeken, betonozott parkolók helyén épülnek új építmények és a régi épületeket újítják meg.

2018. máj. 26. 00:12
 20/20 anonim ***** válasza:

A zöld terület nem lesz nagyobb, csak a zöld Felület. Továbbá talán azt is tudni kéne, hogy a "növekedésben" az is szerepet játszik, hogy a ligethez új területeket csatolnak, így olyan zöld területeket is odaszámolnak, amik korábban nem számoltak hozzá, de az adminisztráción kívül ez semmilyen teljesítményt nem jelent.

A zöld terület és zöld terület között is vannak minőségi különbségek ökológiai szempontból, és ezek mind romlottak.

Én is teljesen egyetértek azzal, hogy a ligettel kellett volna valamit kezdeni, a Pecsa lebontásával, és fásításával pl. teljesen egyetértettem volna.

A múzeumokat inkább rozsdaövezetekben kellett volna tervezni, építeni.

2018. máj. 26. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!