Tényleg egyre több migránst látni a magyar utcákon?
Nah már most aki ittvan valszeg felmutatta az útlevelét és bejött.
Akit nem engedbe az az aki eldobja az iratait.
'biztos hogy ráhívom a teket.'
Képzelem, ahogy képedbe röhögnek a TEK-esek... :D
Tényleg.
"Na most, ha valóban igazat mond a kormány, hogy nem engedik be őket, akkor miért vannak egyre többen?"
Nem is értem, hogy feltételezhetsz olyasmit, hogy igazat mondana?!
A Fidesz támogatja az illedelmesen bekopogtató migránsok felső határ nélküli befogadását. Szóval jobb ha hozzászoksz a látványukhoz.
Igen. Tegnap láttam egy kunt. Messziről kiszúrtam, mert úgy nézett ki, mint Csukás István. Azannyakeservit, idejöttek a nyakunkra. Hívtam is a TEK - et, jöttek is. Le is birkózták - balra el.
Nekik lehetett, ugye? Meg a jászok. Meg a svábok, tótok, azok jók, mi? Bezzeg arabok, afrikaiak, az már nem köll a magyarnak! Pedig abban van a lóvé! Megmondta a Merkel is.
Hiába dorgál minket az EU, Orbán - jut eszembe, az is cigány - eltűri itt a kunokat, de az afgán, szír, az nem kell neki. Ezek a kunok még kumiszt isznak ma is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!