Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi afrikait és indiait még...

Ennyi afrikait és indiait még soha nem láttam Budapest utcáin, ténferegnek, láthatóan nem túristák csak unatkozó "védencek", Orbán "védencei". Így véd meg minket tőlük?

Figyelt kérdés

Hogy befogadja és eltartja dologtalanul hogy a városban ténferegjenek és nőket bámulnak? Most még csak bámulgatnak, később bandákba verődve erőszakolnak. Ugye ez ment az Origon.hu...

Orbán elhozta nekünk élőbe?

2018. máj. 6. 21:51
1 2
 11/17 Andizsuzsi ***** válasza:
82%
Orbán "védencei" rég nincsenek az országban. Annak ugyanis, aki miután megkapta a papírjait másik országban akár letelepedni, a magyar állam kifizeti az utazási költségeit.
2018. máj. 7. 03:12
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

És miért baj? Eddig úgy volt, hogy mennyire beszűkült balkáni, gyűlölködő népség vagyunk, semmi szín, semmi sokféleség.

Nem segítünk a rászorulókon.

Ez egy nagy város, népszerű turista és buliközpont, jön ide mindenféle ember. Te ránézel valakire és megmondod, turista, üzletember vagy csak egy világot járó és bulizó fiatal?

2018. máj. 7. 07:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az ilyet mikor valaki csak ránézésre megtudja állapítani, hogy ki honnan jött meg pár másodperc alatt azt is, hogy ezek is biztos nem dolgoznak semmit se, stb.

Két dologba bukod az egészet.

1. Orbán védencei közül csak a kínaiak maradtak az országban, a többiek léptek tovább, mivel nekik pusztán EUs állampolgárság kellett, így akiket láthattál nem lehetnek Orbán védencei.

2. Budapest évek óta tele van már mindenféle rasszal, csak legfeljebb nem vetted észre, mert neked eddig felse tűnt.

2018. máj. 7. 08:16
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Eddig a magadfajta akarta az ilyeneket idehozni!

Most mi lett, előjött az idegenellenesség a ballikoknál? :D

2018. máj. 7. 08:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az itt élő legtöbb afrikai és indiai a város kismillió irodaházában dolgozó, nyelveket beszélő ember, akiket azért foglalkoztatnak, mert a magyarokkal ellentétben pl tudnak franciául.
2018. máj. 7. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező,

Én is elég sok afrikai, közel keleti, távol keleti embert látok fel alá a városban. A 99% jól öltözőtt, jól szituált, vidám arcú ember.

Szóval ja, én bírom őket, és örülök nekik :D

A baráti körömben is elég sok Kínai, Vietnámi, Indiai, meg hasonló ember van, és meg kell mondjam, sokkal többre tartom őket, mint a (10.században ide vetődött, szintén NÉPVÁNDORLÓ) "őslakosok" nagyrészét.

Engem tudod kik zavarnak?

A dologtalanul, kocsma előtt hűsölő agresszív, 2 bites focidrukkerek, a kopasz, katonai ruhában tarsollyal lézengő horogkeresztes tetkós nemzeti érzelmű fiatalok/nem túl fiatalok, és a (tősgyőkeres "őslakos"), hangos, bunkó, arrogáns rajgyerekek. Na EZEKBŐL a csoportokból 10x előbb néznék ki egy nemi erőszakot, vagy más erőszakos bűntettet, mint az összes keleti emberből együtt véve.

De most komolyan, honnan jön neked hogy mert valaki külföldi, nyilván erőszakoló is?

Szeretkezz be háborúzz, peace!

2018. máj. 7. 10:20
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem is értem, hogy lehet budapestiként feltenni egy ilyen kérdést. Bp egy világváros, mégis mit vártál? Minden Európai nagyvárosban ez van, és ez is volt. Itt Szegeden sem túl meglepő, már a 90-es években is„tele volt” velük a város (navajon miért?), és sem akkor, sem most nem volt velük különösebben nagyobb probléma.

Az itt lévő „afrikaiak” (beszéltél velük? biztos onnan jöttek?), meg indiaiak simán lehetnek turisták (láttad a papírjait?), vagy tanulók, sőt, képzeld: valamelyik multinál itt dolgozó külföldiek.

Én nagyon sok ténfergő és nőket bámuló magyart is látok, ebben még a világon nincsen semmi probléma.

Az origo.hu sajnos manapság nem igazán ellenőrzi a forrásait, így bármelyik videója, híradása csak rendes utánajárással hitelesíthető. Ez nem csak rájuk igaz, de korábban azért alaposabbak voltak, mielőtt valami hülyeséget kiposztoltak.

Nem inkább arról van szó, hogy évek óta mérgezik a közvéleményt ezzel, és ami mindig is itt volt, azt most sikerült észrevenni? Ha sokat beszélnék neked arról, hogy mennyi ember haláláért felelősek az utakon a zöld Skoda Fabiák, akkor előbb-utóbb azt vennéd észre, hogy a város tele van zöld Skoda Fabiával, pedig egy darabbal nincs belőle több, egyszerűen rááll a szemed, a végén már vadászol rá, és persze minden sarkon befordul majd egy. Orbán csak így hozta ezt el nekünk. Túlparáztat. Van alapja az egésznek, de korántsem annyi, a megoldás pedig várat magára. Most még elég, hogy elzárkózunk, de csak Magyarország ezt a kontinenst nem tudja megvédeni. Ezt kellene végre észrevenni.

2018. máj. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!