Ennyi afrikait és indiait még soha nem láttam Budapest utcáin, ténferegnek, láthatóan nem túristák csak unatkozó "védencek", Orbán "védencei". Így véd meg minket tőlük?
Hogy befogadja és eltartja dologtalanul hogy a városban ténferegjenek és nőket bámulnak? Most még csak bámulgatnak, később bandákba verődve erőszakolnak. Ugye ez ment az Origon.hu...
Orbán elhozta nekünk élőbe?
Ne kavard a szart!
Én Budapesten élek, a munkám miatt rengeteget jövök-megyek a városban és amit itt állítasz, az egyszerűen HAZUGSÁG!
Valószínűleg olyan környéken mozogsz, ahol jobban koncentrálódnak. Tipikusan afrikai negyed a Blaha és környéke, a nagykörút irodaházai tele vannak indiai informatikusokkal, a nyolcker odébb eső része arab, Kőbánya meg kínai-vietnámi.
A statisztikák szerint nincs jelentős változás a bevándorlók/menekültek számában, szóval nem tudom alátámasztani a megfigyelésedet.
Nagyon para, ugye? Idáig egyszer volt dolgom feketékkel Budapesten, egy fiatal srác megkérdezte merre van az Instant, és én megmondtam neki, ő megköszönte, és mindenki ment a dolgára.
EZ FELHÁBORÍTÓ!!! KISZORÍTJÁK AZ ŐSLAKOSOKAT AZ INSTANTBÓL!!! EZ VESZÉLYES!! JUJJ!!
Na megjött a fizetett cinikus fideszhadsereg!
Ki kell tollni a seggetek az Audiból és végigmenni a városon, gyalog vagy BKV-val... majd láttok!!!
Naponta megyek át a fél városon, BKV-val. Semmi ilyet nem vettem észre.
És hogy ne kelljen leírnod: Igen, tudom, mocsok Fideszes bábú vagyok, aki nem látja a fától az erdőt, és minden nap Orbánért imádkozik lefekvés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!