Tervez a kormány újabb minimálbér emelést?
Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 00:25
2/34 anonim válasza:
Biztosan lesz emelés jövőre is, de kisebb mértékű. Látszik hogy a munkaadók elbírták ezt is, nem nőtt a munkanélküliség.
3/34 A kérdező kommentje:
Ilyen árak mellett szerintem nagyon alacsony nettó 91 ezer Ft.
Ez kb egy 4 vagy 6 órás részmunkaidős állásnál lenne reális,nem 8 órásnál.
2018. máj. 5. 00:32
4/34 anonim válasza:
Mi ez a nyílás? Kevés a fizetés? Itt lett volna az alkalom választáskor leváltani a jelenlegi kormányt, de nem került rá sor. Igyátok meg a levét, irány éhbérért dolgozni, a magyarok úgyis szeretik ezt.
6/34 anonim válasza:
Korábban még még kevesebb volt, mégis kijöttek belőle az emberek. (Infláció meg már alig van.)
7/34 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Én nem a kormányra szavaztam.
2018. máj. 5. 00:50
8/34 A kérdező kommentje:
Elég durván emelkednek az élelmiszerárak.
Vagy pedig ugyanazért az árért csökkentik a mennyiséget.
Illetve olvastam egy elemzést,ami szerint még 2-3 évig biztosan emelkedni fognak az ingatlanárak.
2018. máj. 5. 00:52
9/34 anonim válasza:
Miért váltották volna le azt a kormányt, amelyik legjobban emelte a minimálbéreket?
2008-ban az MSZP alatt még bruttó 69 ezer volt a minmálbér, ami most bruttó 138 ezer. (pont a duplája)
10/34 anonim válasza:
Az ingatlanárak azért tudnak emelkedni, mert az embereknek egyre tobb pénzük van, egyre jobban keresnek, s így egyre magasabb árat tudnak megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!