Tamogatnatok az amerikai egeszsegugyi rendszer bevezeteset Magyarorszagon?
jó akkor bemásolom mert arra lusta vagy hogy megnyisd
Ilyen kórház évtizedek óta nem épült Magyarországon
(illusztráció)
Mi épül?egészségügyi fejlesztéskórházfejlesztés
Ilyen kórház évtizedek óta nem épült Magyarországon
magyarepitok.hu2017.10.25. 14:49FacebookGoogle+TwitterEmail
A több mint ezer ágyas dél-budai centrumkórház egymillió embert lát majd el, többek közt egy 200 ágyas baba-mama centrumot is létrehoznak benne a tervek szerint.
HIRDETÉS
Szerdán délután Budapesten sajtótájékoztatót tartottak a fővárosi szuperkórházak egyikeként megépülő dél-budai centrumkórházról. A XI. kerületi Szent Imre Kórházban szervezett eseményen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere bejelentette, a projekt élére Dr. Bedros Róbertet nevezték ki miniszterelnöki megbízottként. A Szent Imre kórház főigazgatójának feladata a beruházás koordinálására, a szaktanácsadás, valamint a kormányfő tájékoztatása lesz.
de pontosan tudom kedves utolso,mivel eltunk kint.es amit mondasz az csak feligazsag,kell biztositas azt jonapot..nem cigire kell kolteni,meg piara hanem csomagot valtani.
es marhara nem vagyok gyurcsanyfan,joeg Isten orizz hogy partpolitikaval foglalkozzak nemzetiszockent.
totál szívás van ez a sorozat
a lényege a faszi rákos de nincs biztosítása így kezelést sem kap ezért drogot kezd eladni hogy nehogy meghaljon
1)honnan tudod hogy mennyit keresek?
sehonnan
2)ha eszrevetted volna altalanossagban a jelenlegi ellen vagyok.
már bocs de ha nem tetszik magánegészségügyet akarsz senki nem akadályoz meg még linket is adtam
viszont akinek nincs ha 5száz-1milliós keresete az nem fog magánegészségügyet fizetni
mi az a magán? az hogy annyit kér amennyit akar
mi az a piac? abból lehet választani
mi az a kóperáció? az hogy összebeszélnek a nagyok és lenyomják a kicsit
mi lesz ebből? az hogy nagyon drága lenne ez a fajta biztosítás
mi van most? az hogy nekem ingyen tömték a fogam sőt fehér zománcot tettek rá ingyen
mi van most? az hogy ingyen megröntgeneztek és nemhogy törés egy repedés se látszott de azt mondták lehet hajszálrepedés és teljesen ingyen begipszelték pedig még kértem is hogy ne gipszelje be de ragaszkodtak hozzá
ja meg 1000 ágyas kórház épül meg vesznek vagy 20 helikoptert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!