Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyílt társadalom kimegy...

A nyílt társadalom kimegy vagy mégsem innen?

Figyelt kérdés

A kezdeti hírből, miszerint belátták a hatalmas választási legitimációt követően, hogy az emberek döntő többségének gondolkodása nem egyezik soros alapítványáéval, így bejelentették hogy kivonulnak.

Aztán azt hallottam az ECHO TV-ben, hogy meggondolták maguk és vissszavonták ezt. Mégsem vonulnak ki. Most mik igazak ebből?

2018. máj. 3. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Az ECHO TV Mészáros Lőrinc tévéje, nem kell ott mindent elhinni.
2018. máj. 3. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
ha hiteles tájékoztatást akarsz csak az origo.hu-t olvasd!
2018. máj. 3. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Hiteles az origo.hu? na ne röhögtess:))))
2018. máj. 3. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Miért hiszed, hogy hatalmas volt a választási legitimáció és az emberek többségének a gondolkodása nem egyezik az alapítványéval?Az ECHO TV nem mérvadó.
2018. máj. 3. 21:54
 5/9 Egy ork ***** válasza:
62%
Bocsánat, milyen tv-ben láttad? Az ország 70. legnézettebb csatornáján? (nem néztem utána, csak mondtam egy számot, de relatíve, a műsorokból itélve valami olyasmi) És, te elhiszed? Szóval, ha a Nickelodeonon azt mondják egy rajzfilmben, hogy a barna tehén csinálja a kakaót, te azt is elhiszed?
2018. máj. 3. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos nem, pedig kívánatos volna, ha végre nem terjesztenék a gusztustalan eszméiket.
2018. máj. 3. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egész hálózat nem lép le.
2018. máj. 4. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Reméljük, az egész magyarság érdekében, hogy rosszak az értesüléseid és mégis eltakarodnak innen és soha többet vissza se tolják ide a mocskos pofájájukat.
2018. máj. 4. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:

# 8/8 Reméljük, az egész magyarság érdekében, hogy rosszak az értesüléseid és mégis eltakarodnak innen és soha többet vissza se tolják ide a mocskos pofájájukat."

Ezt én is nagyon remélem. Na most kiderül mennyire megbízható a jobb oldali média :XD

2018. máj. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!