Mit hoz a következő 4 év Magyarország számára?
A Fidesz szerint minden évben legalább 4%-os éves GDP- növekedés várható, és 2022-ig kb. 50%-al nőnek majd a bérek (a 2016-os bérekhez képest).
Ezzel szemben az EU szerint jövőre lassul a gazdaság fejlődése.
Ti mit gondoltok?
- Folytatódni fog a bérek viszonylag gyors, 10% körüli éves növekedése?
- Fenntartható-e ez a mostani, 4% körüli GDP növekedés?
- Nőni, vagy csökkenni fog a kivándorlás?
- Úgy általában, javulni fog a magyarok életszínvonala, vagy nem?
- Megoldódik a magyar demográfia jelenleg rossz helyzete?
Stb.
A magyar nép életszínvonala egy csöppet sem fog emelkedni, mert a Fidesz kormány totál érzéketlen szociálisan, semmi jele a változásnak, a fogyasztás nagyon kis mértékben emelkedik, a szakemberek elmennek; ebből Orbán alatt soha nem lesz jóléti (vagy ahhoz kicsit is hasonló) ország!
A mosoly országából a nyomor országa lett!
Ami az életszínvonalt illeti, nem tudom.
Ami a gazdaságot illeti, ha a Fidesznek szerencséje van, nem ebben a ciklusban következik be az újabb világválság, hanem csak a 2020-as évek második felében.
A demográfiai helyzet biztosan nem fog javulni, legfeljebb picit mérséklődik a fogyás, de nem valószínű az se alapvető változtatások nélkül, azt meg nem meri meglépni a kormány.
Ami biztosan várható, hogy tovább növeli befolyását az élet minden területén a kedves vezető. Ha szerencsénk van, még ebben a ciklusban jön majd egy idealistább fiatal nemzedék a párton belül, akik szakadást idéznek elő.
Mondjuk ezek?
-kevesebbet lopnak
-kiszámíthatóság
-pozitív jövőkép (nem csak pénztáros lölö-nek, meg a saját lábán álló vejnek, meg a többinek)
Isten hozott a világban elvtárs! Csak nálatok a szocializmusban van így mindenhol ;)
Nyilván nem tudom, hogy mit hoz, de tippelni tudok.
Szerintem a bérek nőni fognak, inkább kevesebbel mint amiket írtál.
A GDP növekedés is meglesz, talán a 4% sok inkább mondjuk 3%.
Kivándorlás hááát. Talán most nőni fog, ha vannak akik a Fidesz győzelme miatt mennének ki, viszont talán marad úgy ahogy most kb.
Szerintem az életszínvonal egy kicsit fog talán javulni átlagosan vagy marad így.
A demográfia rossz helyzetben marad majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!