Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem teljesen értem azokat az...

Nem teljesen értem azokat az ellenzéki véleményket, hogy a közmunka az egy megfélemlítési eszköz. Ezek szerint jó?

Figyelt kérdés
Ha ugyanis valakit meg lehet félemlíteni azzal, hogy nem lesz közmunkája, akkor annak a közmunkára szüksége van, az egy jó dolog számára. Akkor ezt az ellenzék nem kéne elismerje inkább?

2018. máj. 3. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valaki egyszer kitalálta ezt hogy a közmunkával zsarolnak embereket. Hogy csak akkor hívják be ha erre v. arra szavaz. Persze azt még nem mondta meg senki hogy ellenőriznék le ki hogy szavaz. Nakamu duma
2018. máj. 3. 20:30
 12/14 árokpart ***** válasza:
Jaj persze csak úgy van, hogy a semmiből alapítunk egy vállalkozást. Nem mindenhol választható vagy nem választható a közmunka, nem mindegyik térség prosperál. Sokan vannak diplomával is közmunkán. Nem is értem az ilyen mint a 7-es válaszoló mennyi idős lehet talán általános sulis mert olyan a szint. Azt nem értem , hogy az ilyen minek szól bele olyan dolgokba amit még életkoránál fogva nem is érthet. Ne a celebsorozatok legyenek az etalonok, azoknak semmi köze sincsen a valósághoz. Nem mindenki lehet bizonyos sorozatokból a fővállalkozó. Szándékosan nem írom ki mire gondolok, mert az adott tv társaság engedélye kéne hozzá. Kicsit kapcsoljátok ki a TV-t és a netet és akkor látjátok a valóságot is.
2018. máj. 3. 20:42
 13/14 árokpart ***** válasza:
6-os válaszolónak. Ne haragudj 7-es nem neked szólt. Bocs!
2018. máj. 3. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:

árokpart! a magyarázat egyszerű, még életükben nem láttak közmunkásokat közelről, csak annyit tudnak, amennyit hallanak kb. mint a rettegett mingránsveszély, így aztán elhiszik, hogy a közmunkaára csak a dologtalan cigónak kell mennie, aki így legalább megdolgozik a segélyért, meg a segély helyett lett kitalálva satöbbi, satöbbi. Itt a gyakorin is megtalálod az összes téves toposzt erről a témakörről, mint oly sokról.

Én azon döbbentem meg, mikor kikértem, hogy nálunk hol dolgozik a legtöbb közmunkás kapaszkodjatok meg 85%-uk közintézményben végzett szakképzettséget igénylő munkát, mindössze a közmunkások 15%-a volt "lapáttámasztó, szemétkapirgáló" tehát olyan emberek a közmunkások 85%-a, akire szükség lenne a munkaerőpiacon, csak állambá ezen spórol, 2010 után egész nagy divat volt kirúgni közalkalmazottakat és visszavenni közfoglalkoztatásba, és tudod mit, ez is oké, mert világgazdasági válság meg megszorítás, de az, hogy közben még be akarják adni, hogy ezek az emberek majd vissza lesznek vezetve a munkaerőpiac világába, meg legalább nem henyélnek otthon a segélyért, hát nekem az ilyenek dumáktól a belem fordul ki.

2018. máj. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!