Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a magyar fiatalokról, akik nem költöznek Észak-Amerikába, Nyugat-Európába, de még csak Budapestre, fővárosi agglomerációba sem?

Figyelt kérdés

2018. máj. 2. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Miért akarnának elköltözni?

Miért kellene, hogy akarjanak költözni?

Nem értem a kérdésed. Mi a véleményed azokról, akik nem tartanak hörcsögöt sem, kutyát sem meg tengerimalacot sem, de még csak akváriumuk sincsen? Pont ennyire értelmetlen a kérdésed.

2018. máj. 3. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Sima trollkérdés. Az ,,itthon nem lehet megélni" és az ,,ithon meglehet élni" tábort akarta összeugrasztani egymással csak, a kérdezőt nem érdekli mi a véleményetek, csak azt várta majd több oldalon keresztül egymásnak ugortok ő meg jót röhöghet.
2018. máj. 3. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Mit gondoljak? Igaza van.

Én az agglomerációba születtem már, elköltözni nem tervezek, de ha mennék, akkor tuti vidékre költöznék, valamelyik közepes, nem túl nagy városba, mert itt sajnos egyre élhetetlenebb.

2018. máj. 3. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Jó a véleményem róluk, én is ilyen vagyok miért kellene költöznöm?
2018. máj. 3. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
23%
Már rég mindenünk megvan, amiről nagyszüleink nem is álmodtak, most meg minek kell Opel helyett inkább a Merci? Mitől lesz az annyival jobb, hogy megérje azt az országot itt hagyni, amihez azért mégis csak több közünk van, mint bármelyik másikhoz?
2018. máj. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!