Hitlert vagy Gyurcsányt tiszteled jobban?
Amellett közgazdaságtanból is ott volt. Ne feledjük, hogy ő húzta ki Németországot a Nagy Gazdasági Világválságból egy New Deal-hez mérhető programmal!
Ha választani kell, akkor én inkább Hitlert választanám, mert ő legalább jót akart a népének és az országának (és nem csak saját magának), akkor is, hogyha a módszerei sokszor elítélendők.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
jól megszervezett mindent? akkor miért írtad h ...csak mert minden hadmozdulatról ő akart dönteni! Itt ellentmondást sejtek!
A válasz megírásának időpontja: ma 22:35
Érdemes lenne valakit nem a származása alapján megítélni és nem csak a szélsőséges jelszavakat/frázisokat használni!
Természetesen Fletót! Nála többet, és pofátlanabbul hazudozó embert nem sokat láttam még! Szerintem egy normális embernek felfordult volna a gyomra ha ennyit árt egy nemzetnek ilyen rövid idő alatt! Emberfeletti teljesítmény! Mikor bírta volna Hitler hogy minden percéről zsidók döntenek? Soha! Gyurcsány egy hihetetlen ember!
Színészi képességeit pedig nem is említeném...
Abban mondjuk egyformák Hitlerrel, hogy zsidó nőt vettek el... 1
egyiket se tisztelem, utálom mindkettőt, de azt meg kell hagyni, hogy mindkettőnek megvolt a magához való esze.
Hitler sok neki jó dolgot véghezvitt, okos volt, csak rosszra használta tudását.
Gyurcsány meg megtömte a zsebeit mint állat...
Egyiket se tisztelem, de van az a különbség hogy Hitler sok embert megöletett (tudom h nincs bizonyíték, de szerintem így van), köztük sok ártatlant és gyerekeket is.
Gyurcsány "csak" lopott, hazudott, és tönkretette a hazámat, de még helyre lehet hozni, ellentétben a sok kivégzett gyerekkel, akiket már nem lehet feltámasztani.
Vona Gábort, és a pártját tisztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!