Miért nem lehet adományozni a mentőknek, tűzoltóknak, stb-knek?
Nem tudom mennyi valóság alapja van a történetnek de én elhittem.
Van a környéken egy elég jól menő vállalkozó, éves szinten több tízmilliós bevétele van a cégének, évente vesz új autót és 2-3 év alatt "összespórol" egy lakásra. Pár hónapja balesete volt, a mentősök mentették meg az életét. Egyik ismerősöm mesélte hogy szerette volna ezt meghálálni és egy új mentőautót venni az állomásra ( kb 35 millió forint ), de visszautasították.
Nem tudom hogy a sztori mennyire igaz, az biztos hogy van pénze és balesete volt.
De mások is mesélték hogy nem lehet semmilyen ajándékot adni nekik. Miért nem?
Lehet is támogatni őket meg szoktak is efféle támogatást kérni.
nem hiszem, hogy jól hallottad a sztorit.
Az lehetséges, hogy nem lehet csak úgy megvenni egy mentőautót és odaállítani vele a mentőállomásra, hogy tessék. Vagy nem lehet közvetlenül annak a mentőállomásnak adni.
De a mentősök alapítványa fogad és vár minden támogatást és köszönik ha 1000Ft-tal is támogatják őket.
Itt a honlapjuk:
Rögtön a címlapon ott van az 1%-os támogatásra felkérés és az alapítvány támogatásának lehetősége is pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!