A magyarok miért akarják mindenáron külföldre küldeni a honfitársaikat?
Itt gyik-en már megszokott jelenség, hogy mindenre az a válasz, hogy ki lehet menni külföldre, meg menj ki külföldre ha nem tetszik. De már a való életben is azt látom, hogyha valakinek nem megy jól, és panaszkodik, akkor neki is mindenki azt javasolja egyből, hogy külföldön minden más és, hogy menjen nyugodtan. Szinte már hergelik egymást, hogy menjenek ki külföldre.
Akkor mégiscsak kamu a munkaerőhiány, és túl sok itt az ember? Mert egy olyan társadalomban, ahol jutna munkahely, lakhatás mindenkinek, ott nem küldözgetne mindenki boldog-boldogtalant külföldre.
tegnap 19:43
Arról van szó, hogy a trágár stílus miatt lett a komment törölve és nem azért, mert az "igazad" akarod állítani.
Amiket leírtál, abba semmi "igazság" nincs, csak a szokásos támatás, uszítás.
Legalábbis így ítéltem meg, de én csak finoman jeleztem, hogy mire kell ügyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!