A liberálisok és a kommunisták miért románozzák, szlovákozzák, ukránozzák le a külhoni magyarokat akik nem tehetnek arról hogy egy szégyenletes békediktátum véget tartoznak az adott ország földjéhez?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 14:06
11/16 anonim válasza:
Van egy romániai kollégám és olyan is.
Akkor miért ne románoznám őt le?
Ja és saját bevallása szerint is büszke román.
12/16 anonim válasza:
# 13
Ne haragudj, de kár írnod, ha a kérdést sem bírtad felfogni.
13/16 anonim válasza:
NEM vagyok liberális csak kicsit fura hogy özönlenek Kom-Esz megyébe az olyan "Magyar" állampolgárok akik nem tudnak magyarul és még azt se tudják hogy kezdődik a Magyar himnusz.
Lehet itt sajnálni a határon túliakat de még egy se verte a mellét hogy abban az adórendszerben szeretnének adózni ami ITT van és a jövedelmük 52% át szívesen leadóznák.
HOPPÁ pont itt fogyott el a nagy Magyarságuk?
a fele úgy magyar ahogy én cigány vagyok
üdv egy sváb
14/16 anonim válasza:
Liberálisok és....kommunisták??????? Amikor azt hinnéd nagyobb birka nincs az országban....
15/16 anonim válasza:
Mert idióták.
Elég nézni itt a mintapéldányokat.
16/16 anonim válasza:
Hát mert rossz emberek. Nagyon rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!