Manapság szégyenletes vagy ciki magyarnak lenni?
Nem ciki. Nem az osztrákok, nem az USA bírált, és nem a magyarokat.
A kormány intézkedéseit bírálták politikai pártok, politikai oldalak hívei.
Ettől még egyes magyar embereket nem fognak cikinek gondolni vagy lenézni.
Esetleg elgondolkodhatnál rajta, hogy ezek a gonosz, magyarul beszélő emberek miért gondolkodnak így.
De addig soha nem jutsz el.
Hakapeszi: Csak a Fidesz média szerint dícsérik külföldön Orbánt. De valójában senki nem áll szóba vele.
De ahogy előttem írták, a külföld9ieknek nem a magyarokkal van bajuk, hanem a magyar kormánnyal. Kivétel Ausztria, ahol nem szeretik azokat a magyarokat, akik lopnak, vagy bliccelnek a metrón. Na, én ezeket szégyenlem.
"Csak a Fidesz média szerint dícsérik külföldön Orbánt."
Én az egyszerű emberekkel találkozom külföldön, és sokuk dicséri. Nem hiszem, hogy a Fidesz maffiaállam nyomására teszik.
"Én az egyszerű emberekkel találkozom külföldön, és sokuk dicséri. Nem hiszem, hogy a Fidesz maffiaállam nyomására teszik."
Mondd meg nekik, hogy jöjjenek Magyarországra élni vagy fél évet. Utána meggondolják magukat.
"Mondd meg nekik, hogy jöjjenek Magyarországra élni vagy fél évet. Utána meggondolják magukat."
Köszönik, de már régen tudják, hogy náluk Nyugaton magasabb az életszínvonal mint nálunk. A dicséretük elsősorban a magyar migráns politikának szól.
A magyar migránspolitikát nagyanyám is meg tudta volna csinálni, ha történetesen ő a miniszterelnök.
Kiadja a parancsot, hogy tervezzenek meg, aztán húzzanak fel egy kerítést a határra, a többit meg elintézik a szorgos peonok.
Na de gazdaságot felhúzni, azt nem tudna a nagyi sem. Ahhoz több kraft kellene.
Egyik sem, max. nektek az balsikák, de hát a ti "magasztos" köreitekben állandóan az magyarnak lenni. :D
Az osztákoknál azóta bukott a fajmenn, és még kapuk is lettek szárnyakkal. Ennyit a fasisztázó megmondóalakokról! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!