A Momentum azt mondja, hogy 2022-ben egy markáns sorcserére számít. De mégis miért? Mi változna? Ha most nem volt sorcsere, akkor miért lenne akkor?
Mert most kiderült, hogy az LMP, a DK és az MSZP sem érdekelt és nem is alkalmas a kormányváltásra.
Ha megnézitek 2010-óta nem változott ezen pártok támogatottsága. ( a DK-sok 2010-ben értelemszerűen az MSZP-re szavaztak).
És nem is csináltak semmit az elmúlt 8 évben.
Aki csinált valamit az a Momentum (olimpia megakadályozása), a Jobbik (plakátkampány) és a Kutyapárt (plakátkampány) miközben a többi mocskos párt egyetlen rohadt plakátot képtelen volt kirakni 8 év alatt. Ráadásul a Kutyapárt még állami támogatást sem kapott.
Így azok akik valóban kormányváltást vagy legalább a 2/3-ad megakadályozását akarják kénytelenek lesznek a Momentumra a Jobbikra vagy a Kutyapártra szavazni.
2022-re szerintem az MSZP és az LMP is megy a kukába, a Momentum és a Jobbik lesz a 2 komolyabb ellenzéki erő. Ráadásul szerintem a két párt között elég komoly átszavazás is lehetséges az egyéni jelölteknél. De ez majd kiderül, ez egyelőre a jövő zenéje.
mert 4 év alatt elég sok nyugdíjas fog meghalni.
az újak meg nem lesznek fidesz szavazók.
ez meg annak a tekintetében,hogy a fidsze szavazók 90%a erzsébet utalvánnyal lefizetett nyugdíjas,nem elhanyagolható tényező.
szóval ha kihal a szavazóbázisuk akkor csak eltűnnek végre.
gondolom ilyesmire gondolhattak.
a régi nyugdíjasok helyett lesznek újak, és különben is kár ilyesmire bazírozni, talán tenni kéne valamit, mint várni
"2022-re szerintem az MSZP és az LMP is megy a kukába"
maguktól egyik se megy a kukába, és biztos hogy mindegyiknek meglesz a saját támogatottsága akkor is, erre senki nem számíthat józan ésszel
nem.
a régi fideszes nyugdíjasok helyett a cigány fideszesek jönnek.
olyan mértékű náluk a gyerekvállalási kedv,hogy ha 4 év múlva még nem is,de 8-12 év múlva meghatározó szavazócsoport lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!