Magyarországon normális az, hogy ha a fidesz 49 százalékot kapott, a fidesz ellen 51 százalék szavazott, és kétharmaddal uralkodik a fidesz?
"Igen az. Ha hiszed ha nem falvakban is van internet, okos telefon és kábel tévé...De tényleg..."
Ahogy, ha háborúba mész tankokkal és modern fegyverekkel, te is mehetsz csúzlival meg karddal.
1. A fidesz nem uralkodik, hanem 4 évig az egyik kormánypárt.
2. nem a fidesz ELLEN szavazott az 51%, hanem MÁS PÁRTOKRA!
Vagyis nem az a szavazás célja, hogy megtudjuk kit szeretnek legkevésbé, vagy kire hányan nem szavaznak - hanem, hogy a szavazók közül melyik pártra szavaznak a legtöbben. Éppen úgy győzelemre megy a verseny, mint egy futóversenyen. Ott sem az "ellenzék" vagyis a többi futó nyeri meg az aranyérmet, csak mert együtt több pontot szereztek, mint aki első lett - hanem az, aki első lett.
3. Az internet, kábeltévé MINDENHOL elérhető. Ne gyertek ezzel az ócska mucsa vs. Budapest szöveggel újra és újra, mert nem a beduinok szavaztak a sivatagból, hanem az ország lakossága, ahová minden információ képes eljutni egyformán.
Te is olvashatod a Magyr Hírlapot, te is meg tudod nézni az echo tévét vagy a 444. oldalát, még sem mondjuk rád, hogy el vagy zárva ezektől az információktól, csak mert nem aszerint szavaztál, ahogyan ezeken a médiákon javasolják. Egyszerűen csak nem érdekel téged és vagy meg sem nézed vagy figyelmen kívül hagyod, nem hiszed el.
Pontosan ugyanez van a másik oldallal is. Én is itt vagyok a neten és veled vitázom, pedig vidéki vagyok és én is látom ugyanazokat a híreket, amiket te. Csak én tudom, hogy hülyeségek, te meg elhiszed őket. Ennyi!
4. A magyar nemzetet, lánchíd rádiót a TULAJDONOSA szüntette meg, mert veszteséget termelt csak számára és a választásokig tolta bele a pénzét. Mivel tovább már nincs rájuk szüksége, ezért bezárta. Nem a fidesz, nem a zorbán, hanem a tulajdonosa. Nem kellett volna az olvasókat, hallgatókat elveszíteni a hazug propaganda szövegekkel, akkor a csökkenő nézettség miatt nem mentek volna el a hirdetők is és nem lett volna ennyire veszteséges a működésük.
Előtte sem az állami hirdetésekből maradtak fenn, hanem az olvasóikból és saját hirdetőik pénzéből. A lap állami hirdetések nélkül is fenntartható volt pár évvel ezelőtt - csak ugyanezt kellett volna megtartani.
Szóval csak mindenben tévedtél amit leírtál. Nem gond, megszoktuk tőletek.
"Illetve a legszegényebb falukban ahol csak a m1, fideszes propaganda tv csatorna fogható, az nem választási csalás? A Népszabadságot, és a Magyar nemzetet is azért szüntették meg, hogy elszigetelt falvakban ne jusson el kormány kritikus hír."
Te magadtól vagy ilyen ostoba, vagy "segítenek" benne?
Gyenge önigazolás keresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!