Korrekt feltételek mellett mennyi lett volna a Fidesz szavazatok aránya?
Pártatlan állami média, korrekt tájékoztatás, megvett szavazatok, választókörzeti mutyik és erdélyi szavaztok nélkül mennyi lett volna a kompenzáció mentes primér Fidesz szavaztok aránya?
én max 30%-ra becsülöm és még lehet túlbecsültem. Vélemény?
Nem, csak kíváncsi volnék mennyi valós társadalmi támogatottsága a Fidesznek.
Komolyan, nem nyafogok.. :)
Korrekt tájékoztatás alatt az ellenzéket is érted?:)
Akkor kb ugyan ennyi ;)
Ha korrekt lett volna a tájékoztatás és az ellenzéki média nem hazudozik annyit, nem próbálja meg kimosdatni gyurcsányt és társait az elkövetett dolgaikbl, nem terelnek a 4-es metró elcsalt 100 milliárdjaival kapcsolatban, nem hallgatják el a sukorói, söjtöri, öszödi sztorikat, nem készítenek úra és újra "köteles beszédeket" a semmiből és nem harsogják tele a külföldi médiát is ezen hazugságaikkal, akkor bizony a fent már leírt 60-80%-ra tippelnk én is.
A fidesz-kdnp mellett.
De, mint most is szép példáját mutattad, nem volt és nem is lesz korrekt a tájékoztatás.
A mestertől tanultátok, látjuk: hazudtok reggel és este....
Korrekt feltételek mellett nem lehet megmondani. Akkor ugyanis lett volna második forduló és ez a választókörzetek több, sokkal mint felét érintette. És a második fordulóban 2 jelölt van.
Egyébként ha ezt nem nézzük, óvatos becsléssel úgy 60%. Ami nem korrekt eredmény, hanem ilyen abszurd körülmények között jobb nem lehet. Ugyanis a balga társadalmi réteg semmiféle választási módszerrel nem mozgósítható, értelmet pedig nem várhatunk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!