Újabb 4 évig kell hallgatni a sorosozást és migránsozást?
Figyelt kérdés
Bíztam benne hogy a választások után abbamarad, de semmi változás. Éjjel nappal ez megy az állami és ahhoz közeli médiában.2018. ápr. 23. 11:22
1/24 anonim válasza:
Drukkoljál, hogy Orbánka találjon valami más hobbit, akkor témát vált.
2/24 anonim válasza:
Neked nem szóltak, hogy lehet csatornát váltani? :)
Bírom ezeket az ostobákat :)
3/24 anonim válasza:
Neked nem szóltak, hogy ezt a mi adónkból csinálják? :)
Bírom ezeket az ostobákat :)
4/24 anonim válasza:
Mindegy meddig, a szemellnződ stabilan ül ,látom. Nézd a mónikasót,az mélyebbre jut.
5/24 anonim válasza:
3: Nem, ők nem tudják azért güriznek, azért dolgoznak, hogy aztán az adókból ilyeneket pénzeljenek. Itthon a legnagyobb probléma, hogy nem tudják az emberek az állam pénze az Ő pénzük, nem terem, hanem ők azért dolgoznak, így nem is értik sokan miért háborodnak fel, hogy éppen mire költi Orbán az állami pénzeket. Nem tudják, hogy konkrétan őket is ugyanúgy meglopja.
6/24 anonim válasza:
"Neked nem szóltak, hogy ezt a mi adónkból csinálják? :)"
Sok mindent a mi adónkból csinálnak.
Ha nem tetszik, nem kell nézni, ennyire egyszerű.
Másrészt mivel kiemelte hogy nem csak az állami médiában, valszeg nem a pénz a baja.
Hanem hogy az megy éjjel-nappal.
Engem is zavar, hogy az RTL-en a fő homokos K. Péter homokos szeretőinek a műsorát vetítik, szal nem nézem.
Ennyire egyszerű.
7/24 anonim válasza:
Az nekem se világos hogy miért "kell" hallgatni, magát a Tv-t sem muszáj bekapcsolni. Menj el kirándulni, az megnyugtat.
8/24 anonim válasza:
Birkáknak kell a jól bevált elemózsia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!