Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tüntet az ellenzék?...

Miért tüntet az ellenzék? Akkor ők a rezsicsökkentést sem fogadták el, és téli fűtés enyhítést? A karácsonyi és húsvéti Erzsébet utalványt sem?

Figyelt kérdés
A fentieket Orbán Viktor miniszterelnök küldte, Gyurcsány nem küldött. Nem értem miért kell akkor tüntetni. Keveslik? Hagyni kell dolgozni őket, és akkor többet tudnak küldeni!

2018. ápr. 21. 23:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%
Előző vagyok. Teljesen egyetértek veled kérdező. Soros rengeteg pénzt ölt abba hogy bebuktatasara a Fideszt mert útjában áll. Nem tűri meg a győzelmét és igenis hergelni fogja a nép egy részét..aki vevő rá. Én sokszor próbálom kedvesen nem vitahangon a tudtára adni az ellenzékiseknek hogy talán majd négy év múlva eljon a nagy kormanyvaltas ideje de most ezt fogadják el szépen csendben. Most elsődleges cél az ellenzékiseket lecsititani, mert a migrans veszély valódi. Most is tömegesen indulnak el. És Orbánon kívül senkit sem látok aki odacsapna az asztalra. Mondták a Jobbikot, de az utolsó héten ok is azt nyilatkoztak le hogy a migrans ügy globális probléma amiből ki kell venni a reszunket és határozott Igen a kvótára... így aztán csak Orbán maradt hogy megvedje lanyainkat gyermekeinket kulturankat.
2018. ápr. 22. 00:40
 12/30 anonim ***** válasza:
10%
11-es vagyok és az előző írásomban azt írtam előző vagyok. Technikai malőr 😂 8as voltam én még.
2018. ápr. 22. 00:44
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

ennek ellenére a környező országok közül mégis a fidesz engedte be a legtöbb migránst.

pont ezért nem is lesz semmiféle szankció ellenük,mert teljesítették bőven a kvótát és továbbra is teljesíteni fogják csak sunyiban.

a jobbik ilyet nem tett volna és főleg nem hazudná ennyire átlátszóan pofán a szavazóit.

2018. ápr. 22. 00:45
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Fidesz-propagandát fröcsögő névtelen Kérdező! Emlékeztetnélek, hogy a drága vezéred évekkel ezelőtt kétharmados kormányt alakíthatott a tizenharmadik havi juttatások visszaadásának ígéretével. Mert igen, ezért szavaztak rá az emberek: azért, mert jogtalanul elvett juttatás visszaadását ígérte, igazságot ígért, és olyan hihetően tette, hogy az emberek hinni akarták: nem hazudnak.

Hazudtak. Akkor nem sejthettük, ezért több millió magyar rájuk adta a szavazatát, mert új, igazságos jogrendszert akartak, egy jobb életet maguknak és a gyerekeiknek - ezért szavaztak rájuk. Nem azért, hogy tízezerrel kiszúrják a szemüket, nem azért, hogy néhány köbméternyi fából álló morzsát dobjanak eléjük, nem azért, hogy harmadával többet adózzanak, mint korábban, nem azért, hogy rosszabb legyen az oktatás (jobbat akartak, jobbat ígértek), nem azért, hogy a kórházba meghalni menjenek gyógyulás helyett, és nem azért, hogy egy igazságtalan, korrupciót támogató, demokráciát a sárba tipró, emberi jogokat semmibe vevő, félelmet keltő, magyart magyar ellen uszító rendszerben neveljék tovább a gyerekeiket.

Te, kérdező, aki kiéhezett kóbor kutyaként élvezi a gazda megrakott asztaláról lehulló morzsákat, már nem látod, mit vettek el tőled, mit vettek el a gyerekeidtől, és nem is fogsz látni semmit, amíg vak maradsz.

Mert vak vagy. Sajnállak.

2018. ápr. 22. 00:50
 15/30 anonim ***** válasza:
22%
Hmm..én tudok a migransokrol. De azok finansziroztak előre a költségeiket a kötvények által. Milyen bravúros huzas volt a Fidesztől. Így egy kicsit jobban jártunk mint a környező országok. És nem utolsó sorban remek érv arra az esetre ha Brüsszel újra előjonne azzal hogy bezsarolja Magyarországot (pl. Hazakuldi a unió orszagaiban elő magyarokat ha nem fogadjuk el a kvótát) bocs de már vannak migransok sajna nem jöhet több még így is jobban jártunk és még a budit se nekünk kell utannuk takaritanunk mert kicsit muveltebb réteg.
2018. ápr. 22. 00:55
 16/30 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 14-es én határozottan jobban élek. Fidesznek köszönhető havi kb 40-45.000 ft.al élek jobban. Mindegy mit írsz ez így van. És így is marad.
2018. ápr. 22. 00:59
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

Sajnálom, kedves #16, hogy nem emlékszel azokra az időkre, amikor az ország jól élt, amikor a kisgyerekes,

jóval átlag alatt kereső családok nem hitelt törlesztettek, vagy vettek fel újabbat, hanem kötvényekbe fizettek és megtakarítottak, mert azok is megtehették. Te nem ahhoz képest élsz jól, hanem a Fidesz előtti néhány évhez képest, ami egy gazdasági válság kellős közepe volt.

2018. ápr. 22. 01:08
 18/30 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha normális ellenzék lenne, nem pedig Soros zsoldosai (nemzetbiztonsági kockázat is!!), akik ellenforradalmárok és lebontanák a kerítést, beengedve soros migránsait!!!
2018. ápr. 22. 01:20
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Sorosbérenc a kormánymédia szemében mindenki, aki nem ért egyet egy tolvaj, hazug kormánnyal, akik sárba tiporják a demokráciát.

Sajnos egy független sajtó nélküli ország a hozzád hasonló megtévesztett szerencsétlenekhez vezet.

2018. ápr. 22. 01:35
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
Nehez eldönteni, hogy trollkodsz, vagy komoly a kérdésed. Mindenesetre, ha az utóbbi, akkor komolyabb bajok vannak, mint eddig bárki gondolta volna...
2018. ápr. 22. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!