Van itt olyan aki nem ugyanarra szavazott pártlistán és egyéniben?
Figyelt kérdés
Most nem a DK/MSZP szavazók érdekelnének, inkább a durvább változatok, mint pl. MSZP/Fidesz, MSZP/Jobbik, Jobbik/Fidesz, kutyapát/MSZP stb.2018. ápr. 17. 07:37
11/16 anonim válasza:
Egyéniben: Fidesz, listán: Fidesz
12/16 anonim válasza:
#11! Ennyi ésszel, hogy valaki aki a kérdést se érti meg, az így szavazott le, én nem lepődtem meg.
14/16 anonim válasza:
párt: momentum
A jobbikra nem tudtam volna tiszta lelkiismerettel szavazni
egyéni: jobbik
nos, itt viszont az a helyzet állt fönn, hogy ahol a lakcímem van teljesen más szavazókerület mint ahol élek. Így neten néztem elemzést, hogy a fideszen kívül melyik pártnak van esélye, így esett a választásom a jobbikra. (bár csodát nem műveltünk, mert a fidesz nyert)
15/16 anonim válasza:
Listán Momentum, egyéniben Jobbik. (Meglepő számomra, hogy még mennyien szavaztak ugyanígy.)
16/16 anonim válasza:
Egyéniben arra szavaztam aki a legesélyesebb ellenzéki jelölt volt, ez nálunk a dk-s volt, aki párttól, mindentől függetlenül normálisnak tűnt, így rá szavaztam. Listán az mkkp-re. Nem tudom ez mennyire felel meg a kérdés kritériumainak:D Ha nálunk a jobbikosnak, vagy az mszp-snek lett volna például esélye és ők is normálisnak tűnnek, mint ember, akkor rájuk is szavaztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!