Hihető az, hogy a választásnak vannak olyan részletei, amelyek - állítólag - államtitoknak minősülnek?!
ó de butuska vagy! az nem tartozik rád meg senkire miért és hogy nyert a fidesz....
az államtitok 80 évre
na pápá!
Sajnos csak baromságnak LÁTSZIK!
Közben ez a VALÓSÁG!
Ebben az országban csak a Soros invázió nem államtitok, ha nem vetted volna észre. Most majd Orbán 4 évig megint nem válaszol egy riporternek sem, mert mi közöd hozzá, hogy minek Tiszaburára egy Reál Madrid szintű stadion és kész...
Az egészségügytől fontosabb az "inváziótól" megóvni minket, mert hiába veszi ki a vakbeled 5 év várólista után egy Ugandai orvos, attól még "megfarkal a migráns" akikből nem tudom, hogy fognak még szerezni 30000-et, hogy ideédesgesse orbán titokban, de mintha mint a pestises területet úgy elkerülnének bennünket...
Én Tóth Zoltán választási szakértőtől hallottam erről először, nagyon meglepett, 10 perc környékén mondja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!