Orbánt akkor most 1,8 millió ember megválasztotta és harcolni fog 7 millió sorosbérenc ellenség Magyar ellehetetlenítésén?
Az a baj hogy nem tudjuk hogy akik nem szavaztak azok miért nem.
Szerintem a nem szavazók se a fideszt se az ellenzéket nem akarták.
Nem tudjuk hogy őket ellenségnek tekinti a fidesz vagy nem.
Végülis a nem szavazók sem szavaztak a fideszre ezért a fidesz terminológiában lehetnek ők is ellenségek. De ugyanezzel az erővel az ellenzéki pártok is az ellenségeiknek tekinthetik őket.
"Ha nem tetszik az ország programja, nyugodtan költözz el innen."
Én magyar vagyok és ez a hazám! Azért mert betömték a pofád 1 kiló krumplival és mi fizetjük, hogy televerte a postás 3 gyerekkel a feleséged, amiért az adófizetők pénzéből építhettél házat, még nem biztos, hogy te vagy az erkölcs fellegvára!
Aki nem is volt képes elmenni szavazni, az akkor mit is akart? Mert a libnácik megint egy kalap alá veszik a nemszavazó retardáltakat az ellenzékkel. Ha tehát leveszed a nyolcmillió szavazóképesből a 2,8 millió Fideszest és a nemszavazókat, akkor nem egészen jön ki a hétmillió ellenzéki magyar.
Akkor? Libnáci matek.
A nemszavazókat ugyanúgy csaphatod a Fideszhez és máris kijön, hogy a vesztes oldal kisebbsége akar harcolni a megválasztott, Fidesz által képviselt magyarok ellen. Így már nem olyan szép a matek, nem?
Istenem, annyira könnyű az ember dolga veletek, mintha az oviban akarnék szimultán sakkot játszani.
"Én magyar vagyok és ez a hazám!"
Akkor meg fogd be a pofád és csináld amit az igazi magyarok csinálnak! Mi vagyunk Európa védőbástyája, és a határon túli testvéreinkkel kéz a kézben megállítjuk Európa iszlamizációját!
#15: A nem szavazóknak meg nagy valószínűséggel a jelenlegi párt felhozatal retardált.
De nem hiszem hogy a szavazati joggal rendelkező de nem szavazók ott lettek volna a tüntetésen - olyan logika mentén hogy ha szavazni se mentek el akkor miért pont tüntetni mennének el?
"Most nektek itt 4 évig sorost fog gyúrmázni, meg 6 milla sorosbérenc magyar ellenséget? Ettől még a gyereked belehal egy el nem végzett mandulaműtétbe, meg te is a közmunkádba...."
Kérdésre válaszolj. Hatmillió, hétmillió, mi van?
Oké hogy vasárnap, de holnapra illik majd kijózanodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!