Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem tartottátok viccesnek,...

Ti nem tartottátok viccesnek, hogy a tegnapi tüntetésen tizenévesek ökölbe szorított kézzel kezdték el agresszívan üvölteni Orbánra, hogy diktátor?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint a tegnapi tüntetők nagyon nem voltak képben, és nagyon nem érezték a súlyát annak, amiket bekiabáltak.

Szerintem elég erős túlzás, hogy Orbánt és politikáját diktatúrának nevezik. Ráadásul ha most hirtelen leváltanánk Orbánt és a kormányt, helyére jönne egy igazi diktátor (Sztálin, Ceaușescu, Kim Dzsongun) aki még a saját népét is irtja, és éhezteti, visszasírnák Orbánt.

Főleg ezek a zöldfülű beszédhibás kis tinik voltak annyira hitetlenek, a közönségben meg akik a színpadon álltak, a legtöbb annyira sem volt képes, hogy fejből elmondja a mondanivalóját, és ne papírról meg telefonról olvassa a szöveget, miközben a beszéde közben az emberek szemébe illene, és/vagy kellene nézni. Az ennyire fiataloknak, akik azt sem tudják miről beszélnek és csak mennek egymás után mint a birka, nem itt lenne a helyük.

Nincs bajom a tüntetőkkel, joguk van hozzá, hogyha a véleményüket hitelesen és tényleg átütően próbálják az emberekkel és a kormánnyal érzékeltetni. De a tegnapi produkció annyira harmatgyenge volt, hogy majdnem bealudtam a TV előtt.

2018. ápr. 15. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

jó lenne most már az ellenzéki elitnek is fejlesztenie a lexikális tudását, csak egy picikét.

persze tudom, hogy az ellenzéki emberek egy felsőbbrendű mérhetetlen tudással rendelkező, újkori magyar fajt képviselnek.

de ettől még mindig unalmas és szánalmas fröcsögésnek tartom ez a diktatúra szövegelést.

a tanult ember tisztában van a diktatúra fogalmával/fajtáival, ezért elég elkeserítő, hogy a baloldali elit nem nőtt még fel agyilag (önmagához)

2018. ápr. 15. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 te is sírtál, ezért vitted csak ennyire ;)
2018. ápr. 15. 13:33
 13/20 A kérdező kommentje:

"Ráadásul akkor nem visszasírnák, hanem visszasírnánk Orbánt, hiszen te sem lennél a kivételek közt, akik nem kerülnek a süllyesztőbe, a családoddal és szeretteiddel egyaránt."

Nem, valóban nem, de én nem is mentem ki Budapest utcáira torokból üvölteni, hogy Orbán egy diktátor. Ezért írtam azt, hogy ezek az emberek azt sem tudták, hogy miket kiabáltak be tegnap.

"Különben is, sokkal hiteltelenebb, mikor egy középkorú politikus két mondatot nem tud elmondani anélkül, hogy a lapjáról ne lesne."

Ilyet viszont nem írtam, miért kell kiforgatni a szavaimat? Említettem, hogy semmi bajom a tüntetőkkel, csak ha valaki kiáll egy színpadra több ezer ember elé, mert okosságot akar mondani, akkor készüljön már fel arra fejben is, és lélekben is, és ne egy mobiltelefonról olvassa már fel a mások által előre megírt szöveget, miközben az egész beszéde alatt az emberek szemébe sem néz. Ezért írtam azt, hogy az egész tüntetés annyira személytelen volt.

2018. ápr. 15. 13:34
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg nagyon vicces, hogy fiatalok tízezrei mozgolódnak, mert aggódnak a jövőjük miatt. Tényleg.
2018. ápr. 15. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
A diktátor és a népirtó nem ugyanaz. A diktátor az, akinek egyeduralma van egy állam fölött. A népirtó az, aki... hát, aki egy népet irt. A kettő, bár gyakran együtt jár, egymástól független jelző. Nem kell ahhoz megölnöd senkit, hogy diktátorrá válj.
2018. ápr. 15. 13:40
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy tizenéves már bőven feltudja fogni,hogy mi a helyzet.

Főleg,érzi ő is,ha otthon bajok vannak anyagilag..

2018. ápr. 15. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Én is tizenéves vagyok, 19 éves, és elsős az egyik jogi karon.

Azon gondolkodtam, hogy mi, akik jól tanulunk, kitűnők vagyunk, értelmes hobbijaink vannak, táncolunk, zenét csinálunk, sportolunk és vitorlázunk, nekünk valahogy nem érdekes ez a tüntikézés.

Egyik ismi se ment oda, akiket ismerek, azok általában a hülye volt osztálytársaim akik full rossz tanulók voltak, deprivált családokból származnak, problémás emberek vagy ilyen undi plebejus származékok, akiknek a cseléd dédapjuk nézetein nevelkedve büdös a munka és noha mi, akik "szakemberek" leszünk,tanuljuk a politikatudományt a jogon belül, is keveset értünk még belőle,ők valamiért azt hiszik, hogy ha együtt ordibálnak a tömeggel, akkor lesz hatás.

A nagytesóim mondják, hogy 10-15 éve amikor ők voltak tizenévesek, mindenki leszta a politikát, és buliztak és kajakoztak és jól elvoltak, pedig akkor kevesebb volt a pénz.

Szégyellem magam a generációnk miatt, minden eddiginél rosszabb.

2018. ápr. 16. 05:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocsi javítok, szóval az én ismerőseim közül csak a prolik mentek oda és a deviánsok, az értelmes arcok nem.
2018. ápr. 16. 06:22
 19/20 anonim ***** válasza:
az egesz un. tuntetesek amiket a magyarok produkalnak egytol egyig nevetsegesek hiteltelenek. ez is vihar volt a biliben. vagy meg annak se nevezheto.
2018. ápr. 16. 11:53
 20/20 anonim ***** válasza:
19 eves joghallgato maximalisan jol latod a helyzetet. meg szerencse hogy ti vagytok tobbsegben remelem.
2018. ápr. 16. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!