A 600 ezer külföldre vándorolt fiatal mit jelent?
Engem hova számoltak?
Csak 2015-ben jelentettem az OEP-nél és az adóhivatalnál, hogy miért nincs magyarországi jövedelmem. Oszt már 9 éve nem volt.
Az a baj, hogy sok észlény keveri a külföldi munkavállalást a kivándorlással.
Aki külföldön munkát vállal - és nem elveri, hanem gyűjti - amikor hazajön akkor abból itthon abból szépen tud boldogulni, egzisztenciát teremteni.
Ezek az emberek kint dolgoznak, de itthon tervezik a jövőjüket, ezt a kint dolgozók a szavazataikkal is megerősítették.
Amikor beléptünk az EU-ba, akkor az egyik cél a szabad munkaerő áramlás volt, most meg mint negatívumot tűzi a lobogójára egy réteg.
"Nem is tudom ki mondta: -akinek nem tetszik el lehet menni (GYF)-. "
Mér hazudsz? Ha nem is tudod, akkor hunnan ismered a monogramját?
"Mér hazudsz? Ha nem is tudod, akkor hunnan ismered a monogramját?"
"...hunnan..."
!!Idióta!!
Úúúúr Isten, Te tényleg ennyire sötét vagy, még egy mondatot se tudsz értelmezni.
-Inkább pihenj, mert holnap menni kell a sorra dolgozni.
-Kell a sötét rabszolga.
Az, hogy a gimnázium után sok fiatal már külföldi egyetemre felvételizik, az utóbbi pár évben jellemző (3-4).
Ez a FideSSnek köszönhető, szerintem nem kell nagyon magyarázni, hogy verték szét a felsőoktatást, kezdve onnan, hogy hány államilag finanszírozott helyet szüntettek meg.
Minél fiatalabban hagyja el valaki az országot, annál kevésbé valószínű, hogy valaha hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!