Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 600 ezer külföldre vándorolt...

A 600 ezer külföldre vándorolt fiatal mit jelent?

Figyelt kérdés
Éves oszlásban hogyan alakult az elvéndorlás az EU csatlakozásunk óta?
2018. ápr. 15. 12:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Engem hova számoltak?

Csak 2015-ben jelentettem az OEP-nél és az adóhivatalnál, hogy miért nincs magyarországi jövedelmem. Oszt már 9 éve nem volt.

2018. ápr. 15. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Az 1-es nyilvánvalóan ironizált.
2018. ápr. 15. 13:37
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj, hogy sok észlény keveri a külföldi munkavállalást a kivándorlással.

Aki külföldön munkát vállal - és nem elveri, hanem gyűjti - amikor hazajön akkor abból itthon abból szépen tud boldogulni, egzisztenciát teremteni.

Ezek az emberek kint dolgoznak, de itthon tervezik a jövőjüket, ezt a kint dolgozók a szavazataikkal is megerősítették.

Amikor beléptünk az EU-ba, akkor az egyik cél a szabad munkaerő áramlás volt, most meg mint negatívumot tűzi a lobogójára egy réteg.

2018. ápr. 15. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

"Nem is tudom ki mondta: -akinek nem tetszik el lehet menni (GYF)-. "

Mér hazudsz? Ha nem is tudod, akkor hunnan ismered a monogramját?

2018. ápr. 15. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:

"Mér hazudsz? Ha nem is tudod, akkor hunnan ismered a monogramját?"

"...hunnan..."

!!Idióta!!

Úúúúr Isten, Te tényleg ennyire sötét vagy, még egy mondatot se tudsz értelmezni.

-Inkább pihenj, mert holnap menni kell a sorra dolgozni.

-Kell a sötét rabszolga.

2018. ápr. 15. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Én értékelem 14-es humorát. :D
2018. ápr. 15. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:
-Ha valóban csak humor, akkor elnézést kérek a 14-től.
2018. ápr. 15. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy a gimnázium után sok fiatal már külföldi egyetemre felvételizik, az utóbbi pár évben jellemző (3-4).

Ez a FideSSnek köszönhető, szerintem nem kell nagyon magyarázni, hogy verték szét a felsőoktatást, kezdve onnan, hogy hány államilag finanszírozott helyet szüntettek meg.

Minél fiatalabban hagyja el valaki az országot, annál kevésbé valószínű, hogy valaha hazamegy.

2018. máj. 11. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a hivatalosan 600 ezer a valóságban jóval több. Magyarországon van a lakcímem, az elmúlt 6 évben 3 napot töltöttem otthon. Nem foglalkoztam azzal, hogy bármilyen államigazgatási szervnek jelezzem, hogy külföldre költözök. Kapásból 3-4 ember tudnék mondani, aki ugyanígy van ezzel a közeli ismerőseim közül. Tudom....egészségbiztosítás, stb....külföldön fizetem az egészségbiztosítást, ha esetleg szükséges, az erről szóló igazolás bármikor kikérhető.
2018. máj. 11. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!