A 65 év fölötti nők meg a legaktívabbak. Ennek többek közt az az oka, hogy 65 év fölött kb nincs férfi, de az most mellékes.
A fiatalok egyébként is passzívak, mert leszarják. Fontosabb a másik teherbetoszása, a buli meg a fű.
2018. ápr. 7. 16:30
2/17 anonim válasza:
Igazad lehet előző, szerintem minden 18-30 közötti nő mások teherbetoszásával lehet elfoglalva. Most már világos minden.
2018. ápr. 7. 16:35
3/17 anonim válasza:
A nők eleve kevésbé érdeklődnaka a politika iránt. A fiatal lányok többsége meg még keresgél az életben, nem annyira tudatos, mint egy családanya, aki már gondol a gyerekei jövőjére, és nézi mondjuk a családi adókedvezményt.
2018. ápr. 7. 16:35
4/17 anonim válasza:
Amely adókedvezmény megnövelheti a jövedelmet 4-5 százalékkal. Ha viszont tisztességes bérek lennének tisztességes gazdaságban, az 40-50 százalékkal növelhetné meg. Éljen a családi adókedvezmény! Meg az általános iskolai számtan mellőzése.
2018. ápr. 7. 16:38
5/17 anonim válasza:
Ja, mert ha nagyon koncentrálsz, akkor majd hirtelen megnövekszik 50%-kal a bruttód? Másrészt ha magasabb a bruttód, árt ez bármit a családi adókedvezménynek? El kéne előbb érni az IQ 80 at..
2018. ápr. 7. 16:41
6/17 anonim válasza:
A társadalom elbutulása a fiatal lányoknál a legsúlyosabb. Most akinek egy érettségi megszerzése is megoldhatatlan probléma attól hogy várhatnánk el hogy a mai politikai helyzetről véleményt alkosson.
2018. ápr. 7. 16:42
7/17 anonim válasza:
Vasárnap ők shoppingolnak, meg körmöt festetnek. Ne várd el, hogy 4 évente 10 percet ilyen "marhaságokra" töltsenek el. Ma is láttam egy "csajbandát" aki vicsorogva beszélt a választásról, s azt mondták hogy "mi az MKKP-re szavazunk, mert ők olyan viccesek", na ennyi a komolyság. Ezeknek nem kell Demokrácia. Ripacs ******, nagy tisztelet a kivételnek.
2018. ápr. 7. 16:48
8/17 anonim válasza:
A nők sokkal okosabbak, mint a férfiak.
Csak sajnos ebben a tetves hímsoviniszta országban többnyire nincs esélyük semmire.
Én régen nagyon szerettem volna miniszterelnök lenni. De előbb választanának meg egy félkarú, féllábú, süketnéma majmot, mint egy nőt.
Pedig sokkal jobb lenne minden, ha nők kormányoznák az országot.
2018. ápr. 7. 16:50
9/17 anonim válasza:
Mondjuk ha a MKKP-ra szavaznak akkor nem is annyira buták!
Ez jól kifejezi a magyar választást, előre kiosztott lapokkal, kormánypárt által rángatott ellenzékkel akik szarnak a szavazióikra stb....
2018. ápr. 7. 16:52
10/17 anonim válasza:
# 10/10 Időpont ma 16:52
Nem valami elvi kerítőszöveg van a döntésük mögött, hanem annyi hogy "ők olyan viccesek".
Ha nő kell, ott az LMP. Népesség több mint a fele nő, ha tényleg a hímsovinizmus a legnagyobb probléma, akkor a rém okos női társadalom miért a sexista Orbánt és Lázárt támogatja leginkább, akik a parlamentben Szél Bernadettet vállalhatatlan, obszcén megjegyzésekkel illetik női ki volta miatt?
Az LMP, meg amúgy a Jobbik is rendszeresen beszél arról, hogy a nők helyzetén javítani kellene. Ki a hibás azért, hogy ti sexista képviselőkkel képviseltetitek magatokat a parlamentben? Én?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!