10#, bizony te, mert a patriarchális társadalomban a férfiak felülreprezentáltak és a nők meg vannak félemlítve. Így kénytelenek politika helyett saját maguk teherbetoszásával foglalkozniuk. Meg a füvezéssel.
2018. ápr. 7. 17:24
12/17 anonim válasza:
Mert a mai fiatal lányt az instán és fészen pucsításon ,maguk kencézésén vásárlási rohamokon és a jópasiiii kihalászásán kívül más nem nagyon érdekel. Annyit értenek a politikához hogy amikor az van a tv-ben ,felismerik ,és akkor elkapcsolnak.
2018. ápr. 7. 18:05
13/17 anonim válasza:
Kèrdező, ezt mègis honnan veszed? Nekem összesen egy barátnőm mondta, hogy nem fog szavazni, nővèrem, unokahúgom ès èn szintèn megyünk.
23N
2018. ápr. 7. 18:31
14/17 A kérdező kommentje:
Egy külföldi anyagban olvastam, hogy a fiatal nők a legpasszívabbak a választásokkor.
Az hogy ez mennyire feletethető meg Magyarországon, azt nem tudom, de van egy sejtésem, hogy itt is igaz lehet.
2018. ápr. 7. 19:39
15/17 anonim válasza:
Bármit lelehet írni, èn olyat is olvastam, hogy nem lèteznek 100% hetero emberek. Attól, hogy valamit tanulmánynak vagy bármi hasonlónak neveznek nem garantálja, hogy igaz.
2018. ápr. 7. 19:48
16/17 anonim válasza:
# 11/15 Időpont ma 17:24
Én soha senkit nem félemlítettem meg, és mindenkinek azt mondom, hogy saját belátása szerint szavazzon. Ne a férje mondja meg, ne a manipulatív hazugságok határozzák meg a döntését, hanem ássa kicsit bele magát az illető a politikai mocsokba, és hozzon felelős döntést. Ha annyira magasztosnak tartod a női társadalmat, talán próbáld rábeszélni a környezeted, hogy ne a férjetek döntését duplázzátok, hanem önálló döntést hozzatok.
2018. ápr. 7. 20:04
17/17 anonim válasza:
Talán ,mert a lányokat kevésbé érdekli a politika? Nyilván nem mindenkire igaz ez,de egyértelmű,hogy egy átlagos nő nem annyira ássa bele magát a politikába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!