Csak szerintem nem reprezentatív a tegnapi tüntetés létszáma?
Kérdező.
A tüntetések nem reprezentatívak. Ahogy a vidékről felbuszoztatott békemenetelők sem voltak azok.
Egy: a békemenet reprezentatív volt. Rengetegen kiálltak a Fidesz mellett, meg is nyerték a választást.
Kettő: nem értem ezeket a 2006-os konteókat. Az mszp idehozta az izraeli rohamrendőröket, h erőszakkal szétverjék a tüntetőket, tipikus balos, komcsi, szoci módszer. Lásd még Észak-Korea, Kuba, Szovjetunió, Kambodzsa, stb.
"Jó lenne, ha nem azok osztanák itt az észt, akik 2006-ban még nem is voltak ezen a világon."
Jaj mert te biztos olyan öreg vagy :DDD
"Egy: a békemenet reprezentatív volt."
Miért is? Mert a fideszé? Meg mitől békemenet? Háború van, vagy mi?
"Tehát 17000 szorozva 3.5-tel, az egyenlő 59500."
Na ennyien voltak a békemeneten :DDD
Egy békemenet semmivel sem reprezentatívabb. Plusz, fénykorukban ott is kb ekkora tömeg ment utcára. A logikádat követve az se nagy eresztés ezek szerint.
Nemigen hallottam még olyanról, hogy egy tüntetésre kivonult volna egy adott platform teljes szavazóbázisa. Sehol a világon.
Ami pedig a 2006-os "konteókat" illeti: izraeli rendőrök legendája. Hangoztatni jó, de máig tisztázatlan, hogy ezt egyrészt honnan veszitek, másrészt, ha már állítjátok, mi erre a bizonyíték?
Arról pedig meg ne feledkezz, hogy az autók nem maguktól borultak, a tüzek nem maguktól lobbantak fel, a kirakatok sem magukat törték be, de kégbabtv székház sem önmagát barmolta szét. A rendőröknek pedig nézd el kérlek, hogy rendfenntartóként ezt nem nézték ölbe tett kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!