Mind a Jobbik, mind az DK komoly egeszsegugyi, oktatasi, stb programot allitott ossze.
Orban szo szerint semmit nem tervez megoldani. Kirakott egy csomo Soros plakatot es ennyi.
Es nem is azert nyertek, mert tobbsegben lennenek, hanem mert egy nekik kedvezo valasztasi rendszert alakitottak ki, amivel a kb 40%os szavazotaborbol ketharmadot csinalhatnak...
Például mely termékeknek emelkedik folyamatosan az ára?😂😂 Lerövidültek a várólisták, alig van olyan kórház, ahol ne történt volna felújítás. A DK-nak is volt 8 éve, hogy csináljon valamit az egészségüggyel és az pktatással, lószart nem csinált. Nem érdekel a program, különösen, ha bérunióval, alapjövedelemmel vagy 18. havi nyugdíjjal kezdődik, félálomban az ágyban fekve is tudok bármilyen hülyeséget írni. A tettek érdekelnek, ebben pedig az Orbán-kormányok toronymagasan a legjobbak, 98 óta. Ennyi, lehet fanyalogni, hisztizni, én nem kívánom egy 18-20 éves okostojásnak se, hogy tapasztalja meg, miért a Fideszre szavazott a legtöbb ember. Leginkább azért nem, mert én és a gyerekeim is szívnánk.
2018. ápr. 15. 03:15
12/24 anonim válasza:
Egy részük megérti, ők bűntársak ennek a hazug és csaló rendszernek a gaztetteiben. A másik részük áldozat, ők pont azért nem értik meg, mert az elvbarátaik csalók és hazugok, akik nekik hazudnak a legdurvábban és őket verik át a legkeményebben!
2018. ápr. 15. 04:54
13/24 anonim válasza:
"A Fideszesek kb fele pontosan tudja, hogy a Fidesz egy mocskos korrupt párt. Csak az a gond, hogy semmi garancia nincs rá, hogy kormányon az ellenzék nem lenne ilyen."
Oké, de ez ellentmond a józan észnek. Miért választaná valaki a biztos fost, a lehetséges fos helyett?
2018. ápr. 15. 06:06
14/24 anonim válasza:
Tegnap soha nem látott mennyiségű “migráns” volt a budapesti Árkádban. Esküszöm, mintha egy osztrák plázában lettem volna. Most akkor mivan? Megvárták Fideszék a választások végét és most már nem bújtatják tovább őket? Egyébként részemről inkább ezeket látnám itt, mint az ősmigránsainkat. Bécsben is kulturáltan tudnak viselkedni, mint ahogy itt is ezt tették, ahogy láttam.
2018. ápr. 15. 06:18
15/24 anonim válasza:
Szerintem az ellenzék többet hazudik, s jóval nagyobb csaló.
2018. ápr. 15. 07:21
16/24 anonim válasza:
"Mert ŐK nem bírtak volna venni még egy CT-gépet, még egy MR-t, egy CSONTSZINTIGRÁFOT, egy PET-CT-gépet, vagy bár egy röntgengépet!!!!!! "50 százalékkal nőtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma 2010 ota
2018. ápr. 15. 08:02
17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
Ugy tunik, eleg sulyos a helyzet, hogy hiaba sorakoztattok fel hosszu erveket, az a par Fideszes kommentelo elvakultan hiszi, hogy mi vagyunk a hulyek.... :(
2018. ápr. 15. 09:54
18/24 anonim válasza:
Üdv, a #3 válaszoló vagyok, az elírt válaszú.
Úgy látom levették a másik válaszom, ami az előző folytatása lenne, amit véletlen küldtem el. Abban megemlítettem és belinkeltem a választási csalásról szóló youtubon lévő videót, melyet az egyik ott dolgozó informatikus mondott el. Ha ez nem bizonyítja, hogy csalás volt, akkor semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!