Legyen igaza az ellenzéknek volt 100 ezer teljesen tájékozatlan nyugdíjas akit lehet szidni. Megvezették őket esetleg már túl öregek nem elég tájékozottak. De mi van a többi 2.6 millióval? Az ő szavazatuk se ér semmit?
"Tehát leegyszerűsítve mindenki hüle kivéve az ellenzéki szavazókat. Akkor hogy lehet ha ott mindenki akkora ász még egy kétharmadot se tudtatok megakadályozni? Azért nevetséges hogy a választások előtt három nappal még egyezkedett az ellenzék ki hol lép vissza aztán meg csodálkoznak hogy nem nyernek választást."
Tévedés.
Az ellenzéki szavazóknak kb harmada is teljesen hülye. Pl értelmes ember nem szavaz a DK-ra.
Egyébként meg a szavazóknak mi közük van ahhoz, hogy maguk a pártok és a vezetőik mit kreténkednek?
Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy azért hülyék a Fideszesek mert Kósa baromságokat beszél.
Ja, hogy így besaccolsz mindenféle random számokat, amik épp eszedbe jutnak? :D
Akkor már miért nem inkább egy millió?
Mi van, ha én meg annyit saccolok be?
"Ja, hogy így besaccolsz mindenféle random számokat, amik épp eszedbe jutnak? :D
Akkor már miért nem inkább egy millió?
Mi van, ha én meg annyit saccolok be?"
Ha kinyitnád egy kicsit a szemed akkor neked is leesne, hogy mik lehetnek az arányok.
Akkor mondjad, mik lehetnek az arányok?
És azt is, hogy hogy kalkuláltad ki őket?
És lécci valami komolyabb indokot, mint hogy saccoltam.
Ezt magad sem gondolod komolyan, mert egy baromság!
Ki az aki statisztikát készített minden Fidesz szavazóról, olyan adatokkal, mint mondjuk egy népszámlálás?
De ha neked ez így jó, akkor hidd ezt, a lényegen mit sem változtat!
Mégpedig azon a tényen, hogy a Fideszre EGYEDÜL szavazott a 49%, a többi 7-re meg - ha a te logikád szerint matekozunk, pártonként 7%.
Ez siralmas!
Gondolkodj már el Ember!
A Fidesz 49%-a az 2,8millió ember, aki egyetért.
Az ellenzék szavazói meg azt választanák (mind a 7%) akire szavaztak, a többit meg megfojtanák egy kanál vízben!
#20:
"Én csak tényeket közlök. "
Na pont a tények azok, amik senkit nem érdekelnek. Hagyd a fenébe az egészet.
"Akkor mondjad, mik lehetnek az arányok?
És azt is, hogy hogy kalkuláltad ki őket?
És lécci valami komolyabb indokot, mint hogy saccoltam."
A 200 külföldi magyar szerintem egyértelmű, ennek te is utána nézhetsz.
Az 500 ezer szektás onnét jön, hogy Gyurcsányra 300 ezren szavaztak. Na az mind szektás, és Gyurcsány nagyon csúnyán lejáratta magát ha emlékszünk. Orbán még nem, szóval ha Gyurcsánynak van 300 ezer szektás egy hatalmas bukás után akkor Orbánnak alsó hangon félmillió van. De lehet, hogy több.
Az 1 millió narancszombi.
Menj el vidékre a falvakba. Ahol krumpliért veszik szavazatokat, meg azért szavaznak a Fideszre mert van közmunka, a köztévét nézik meg a TV2-t mint elsődleges hírforrást. "Jönnek a migránsok mer' a TV-ben mondták!" Ez megint legalább 1 millió ember, ebből kb 200 ezer cigány lehet szerintem.
500 ezer meggyőződéses.
Na ők azok akik Bayer Zsoltot néznek és Magyar hírlapot olvasnak. Akik úgy gondolják, hogy ez a jó irány. És fontos különbség, hogy zombikkal ellentétben, ők ezt saját maguk döntötték el, és nem a TV-ben hallották.
Aztán van 500 ezer kiábrándult jobbikos, volt szélsőjobbos vagy csak simán jobboldali aki alapvetően nem Fideszes, tudja, hogy lopnak mint a szarka, de ebből a felhozatalból inkább a Fidesz, mint Gyurcsány és az MSZP.
A NER tolvajai meg a FIdeszes holdudvar+rokonság meg nem lehet több mint 100 ezer fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!