Legyen igaza az ellenzéknek volt 100 ezer teljesen tájékozatlan nyugdíjas akit lehet szidni. Megvezették őket esetleg már túl öregek nem elég tájékozottak. De mi van a többi 2.6 millióval? Az ő szavazatuk se ér semmit?
Oh, nem volt autógyújtogatás, sem antifák...:O ahogy beharangozták kamuképekkel.
Látom az itteni fideszesek még mindig malmozgatnak, hátha történik valami.
48% Te meg ne égesd már magad, másik kérdésnél is kiderült, hogy alapfogalmakkal nem vagy tisztában.
#7 igen, ezek a kádárt visszasírók imádják orbánt, kádár reinkarnációját.
Milyen 100? Sokszor több van.
Nézzük.
A Fideszre 2.8 millióan szavaztak ha jól tudom.
Ebből 200 ezer határon túli, őket megvették a mi adónkból, ez nem nagy rejtély.
maradt 2.6
2.6-ból kb fél millió szektás, azaz ha Orbán holnap emgenne 3 gyereket akkor is rá szavazna. (pont olyanok mint a DK-sok)
Maradt 2.1 millió.
Ebből kb 1-1.2 millió narancszombi, ők azok akinek a "Közmédia", a ripost, az origo meg a plakátkampány gyakorlatilag kimosta az agyukat és tényleg elhiszik, hogy Soros György meg a reptoidok idetelepítenék mind a 800 millió afrikai migránst.
Marad kb 1 millió.
Ebből kb 500 ezer az aki logikus érvek és saját meggyőződés alapján szavaz a Fideszre. Pl egy kulcsos adó.
Másik 500 ezer meg azért mert alapból nem ért egyet e Fidesszel, de az a legkisebb rossz az impotens és vadbarom ellenzékkel szemben.
Aztán van még 100 ezer aki a NER haszonélvezője. Pl trafikosok és a fideszes holdudvar részei.
Még az a szerencse, hogy az ellenzéki szavazók viszont egytől egyig jól szituált, többdiplomás IQ bajnokok!:D
Nos, ha mégsem, akkor ha az általad kizárólag a Fidesznek aposztrofált képességű és eredetű figurákat levonnánk az ellenzék szavazóbázisából, akkor egy mandátuma nem lenne egyiknek sem.
#14 neked fizetnek azért, hogy ilyen idióta összeesküvés elméleteket publikálj?
szerintem te se hiszed el azt az ostobaságot amit leírtál..
10 Fideszesből csak 1-nek van diplomája. Kétharmaduknak pedig még érettségije sincs. Szerintem ez sokat elárul a szavazóik értelmi szintjéről és tájékozottságáról.
#16.
Én csak tényeket közlök.
Ez a valóság, maximum 15%-os eltérés lehet szerintem a különböző csoportok között.
Egyébként az MSZP-nek meg a DK-nak még rosszabb az összetétele. A DK például full szekta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!