Most tulajdonképpen a szabad választás eredménye ellen tüntetnek?
Igazából én már ott elakadok, hogy nem választás elött kellett volna ilyen erővel hallattni a hangukat?
Most ez már csak mocskolódás...
Bár egyvalami oké, de nagyon:
Inkább ez legyen mint az ami 2006-ban volt, amikor a megnyert választás után közölték, mindaz amit mondtunk, igértünk, nem igaz...
Szabad választás ahol a hozzád hasonló, másokat lekezelő és lenéző sötét alakok is szavazhatnak?
Igen.
Látod, még neked is volt jogod szavazni.
Igen,gondolom, egy párt rendszert szeretnének.
Végül is, annak is volt előnye.
Évtizedeken keresztül az volt a bajunk hogy nincs többpártrendszer.
Most itt van, ez se jó.
Nagyon szabad választás.
A vidékieknek, (eldugott) kis falvakban, ahol szegénység van és csak a királyi tévék, a migránsokkal "mosták az agyát".
A romákat lefizették.
Nem magyarországiak is szavazhattak, akik nem élnek itt (erdélyiek stb).
A választási rendszer és a szavazókerületek úgy vannak megalkotva, hogy nekik lejtsen a pálya.
Én alapvetően fideszes vagyok, de valahol a stadionok és a felcsúti kisvasút után fentiek zavarnak. Így ez nem szabad választás!!!
Én is inkább Fidesz-szavazó vagyok mintsem fideszes, mert:
- félek, ha nem lenne mondjuk a Fidesz, a DK és az MSZP kerülne hatalomra, élén Gyurcsánnyal,
- önmagában életképtelen nagykoalíció lépne hatalomra, élén Gyurcsánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!