A fideszesek szerint tényleg nagyobb veszélyt jelent Soros ránk mint a kommunista, volt KGB-s Putyin?
2es és csak a migráció lehet veszély ránk nézve?
Azért Putyin szerintem jobban részese volt a kommunizmusnak mint Merkel és nem tudom hallottál arról hogy kutyából nem lesz szalonna?
"Azért Putyin szerintem jobban részese volt a kommunizmusnak mint Merkel és nem tudom hallottál arról hogy kutyából nem lesz szalonna?"
Putyin jobban részese volt a kommunizmusnak mint a Stasi ügynök Angela Kasner?
Esküszöm ezzel a baromsággal díjat nyerhetnél!
Aha.
Most nagyon kommunista a Putyin.
Bezzeg amikor gyurcsány haverotok járt ki hozzá rendszeresen, akkor nem volt annyi félnivaló tőle, ugye?
Az nem tűnt fel neked, hogy nekünk éppen úgy volt VÁLASZTOTT miniszterelnökünk a kommunistáktól, mint az oroszoknak? Nem is egy , hanem 3? Horn Gyula, Medgyessy, majd gyurcsány a végére?
Akkor nem volt baj, hogy a régi rendszert szolgálták????
Az nem zavar, hogy az mszp a korábbi MSZMP jogutódja, annak a pártnak, amelyik fenntartotta az egypártrendszert és amelyik behívta ellenünk az oroszokat '56-ban????
csak az zavar, hogy Putyinnal éppen olyan viszonyt tart fenn Orbán, mint bármelyik másik nagyhatalom vezetőjével a világon?
Amúgy mikor is akart Putyin nekünk ártani az elmúlt évtizedekben? Nem rémlik, hogy az ő vezette országból kapjuk a gázt és kőolajat a rendszerváltás óta is folyamatosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!