Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros Györgynek mennyibe...

Soros Györgynek mennyibe kerül a mai tüntetés?

Figyelt kérdés

Rogán szerint az a kb 110 ezer ember mind Soros bérenc.

[link]

2018. ápr. 14. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Perpill munkanélküli vagyok, eléggé meg is vagyok szorulva anyagilag. Ha Soros-bérencnek akarok állni, kell önéletrajzot küldenem? Mennyi a fizu? A kifizetés alkalmanként történik, egy összegben, vagy havi rendszerességgel? Órabér van, teljesítménybér, vagy jutalék?

Légyszi segítsetek, nagyon kellene a pénz, bár az öreget már így is kiforgatta a vagyonából a 110 ezer zsoldosa.

2018. ápr. 14. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
1zsák tüzifa/ember
2018. ápr. 14. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ha soros előre fizet, akkor én is megyek. olyanba nem megyek bele, hogy rogán beígéri majd a soros fizet, aztán soros meg azt mondja ő ilyet nem mondott..

a végén meg ott maradok pénz nélkül, és egy olyan tüntetésen amiért nem kapok pénzt. se híg teát, se ingyen buszt, se májkrémes kenyeret. békemeneten bayer zsolték legalább azt adtak.

Soros mennyire lesz gavallér?

2018. ápr. 14. 10:19
 14/18 A kérdező kommentje:

ma 10:08

A nép választotta meg igy Lázár osztogathatja a adófizetők pénzét..

2018. ápr. 14. 10:57
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 10.19

Soros mindenkit kifizet nyugi,van neki miből..

2018. ápr. 14. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
3.345.783.235-6 Ft. Sokba kerülnek azok a rohamosztagosok na, meg hát a többi részvevőt is ki kell fizetni :(
2018. ápr. 14. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

én azért parázok. 2010-es fülke-forradalomban is részt vettem, hogy gyurcsányékat elszámoltassák. élnek és virulnak, együtt bizniszelnek.

több békemeneten voltam, ingyen buszt szervezett a fidesz és bayer zsolték, meg híg teát, májkrémes kenyeret, stb.

most, ha részt veszek az ellenforradalomban ma este, akkor miért kell fizetnem a buszjegyem? mi a garancia arra, hogy Soros kifizeti azt nekem és nem csak Rogán Antal mondja propaganda miniszterként? hány százalékot térít? ha gyártok táblát, akkor anyagköltségről vigyek számlát Sorosnak?

sokkal több zsoldos ellenforradalmárt tudna bevonzani, ha előre fizetne valami tisztes összeget. ha csak a vonatjegyet fizeti én nem fogok mozdulni, az nekem miért érné meg? )mellesleg szerintem a vonat jegyet sem fogja fizetni)

2018. ápr. 14. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Jelentkeznék soros bérencnek! Soros bácsi tessék privizni nekem a részletekkel!
2018. ápr. 14. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!