Néhány napja kormányoz a Fidesz. Meg vagy elégedve az eddig lekommunikált intézkedési tervükkel?
Őszintén szólva nem. Van ez a gazdasági akcióterv, amit én pénztologatásnak, meg félig megfogalmazott tervezetek halmazának tartok, de máris komoly vitákat okoz. Ha leközöltek volna egy átláthaó, gazdasági elemzésekkel alátámasztott, összefüggő valamit, azt mondom, csinálják, megnézzük mi lesz a vége. Ez nekem egyrészt így túl homályos, másrészt nem látom benne, hogy mi lesz ebből jó nekünk, és nem utolsó sorban az országnak, ugyanis a kisember és az ország válsága szorosan összefonódik.
18/F gondolkodó, Bajnai munkásságáig MSZP-t támogató (ideológiailag mindegyik oldalnál látok használható elemeket)
Hát, az intézkedések egy részével egyet értek, de elégedett az nem vagyok. Az történik amire számítani lehetett, a fidesz bebetonozza magát ellehetetleníti a kisebb pártokat és a civileket.
21/F LMP
LMP? Ne haragudj, de az egy vicc. Élnek a saját kis buborékukban, a saját társadalmi rétegük szokásait megszokva, és azt hiszik, hogy az egész világ olyan. Békességet magyarországon? Nézz már körül, hány olyan bűnöző van, aki BÜSZKE RÁ! Édes istenem...
Egyébként igen, én elégedett vagyok a fidesszel. EU listán még jobbikra szavaztam, de azóta rájöttem, hogy bármennyire lépnének fel ezek ellen, nekik csomó másra nincs rálátásuk. Lehet, hogy a Fidesz rájuk is hagyatkozik az intézkedéseiben, de legalább ők tudják irányítani az országot.
ja, és ahogy egy másik kérdésben gyönyörűen megírta valaki... lehet, hogy nemes dolog, és szépen hangzik egy olyan program, ami a szegényeket támogatja, egy olyan országban, ahol évről évre nő az államadósság, ez nem egy folytatható politika. A termeló embereket kell támogatni, nem azokat, akik nem csinálnak semmit (még ha szabad akaratukon kívül esik is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!