Miért csodálkoznak, hogy nem jött be a taktikai szavazás?
Lásd pl,most Vona Gábor lemondása.
Kitudja,hogy most ki lesz az elnöke,milyen irányt vesz a Jobbik.Lehet megint visszatér eredeti formációjához.
Egy baloldali ember pontosan ezért nem fog szavazni listán soha egy jobbikosra,mert kitudja mi lehet még belőle.
Nem jött be???
Bejött, meglett a Fidesz 2/3.
Vagy mégis mit gondoltál miről szól ez a taktikázósdi, lool...
Úgy értem az ellenzék számára nem jött be.
A mi körzetünkben pl a Jobbikos volt az esélyes a Fideszessel szemben.
Én viszont nem szavaztam pl egyénin a Jobbikosra,hiába tudtam,hogy ő a legesélyesebb,mivel baloldali vagyok,és bár a jobbik eléggé sokat változott,számomra még mindig messze áll attól,amire szavaznék.
Így,hogy Vona lemondott viszont kitudja,hogy ki jön a helyére..
A Jobbik nem volt ajánlva a "taktikai" szavazáson!
Igaza van aki azt mondja hogy bejött, mert a Jobbik ellen volt mint valódi veszély a Fideszre!
Listán nem is kellett, hanem egyéni jelöltek szintjén. Pont ez lett volna a lényege.
Egyébként az eredmények azt mutatják, hogy a baloldaliak nagyon nagy arányban voltak hajlandóak átszavazni, hogy gyengítsék a fidesz esélyeit. Sajnos a jobbikos szavazók nem szavaztak át (többségük), ez meg is látszik az eredményeken, meglett a kétharmad. Ezért mondogatták, hogy ehhez ész kellene, csak úgy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!