Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom, hogy a szombati...

Jól látom, hogy a szombati tüntetésen résztvevők, már-már szinte remegve várják, hogy legyen valami balhé?

Figyelt kérdés
Tömegbe lövetés, könnygáz, gumilövedék stb. Hogy utána lehessen mondani, hogy diktatúra van? Totál 2006 feeling.
2018. ápr. 13. 07:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van, papíron valóban nincs ilyen verzió. Csakis azért mondtam így, mert elvileg ez az a tömeg/ több kupac ha úgy tetszik akik rosszul vannak a jelenlegi kormánytól, vesztesei sokszempontból. Bár a Fidesz szavazók között is sok a vesztes, csak nem is tudják szegények. És igen, az ellenzék cserben hagyta a szavazóit, mindegyik a saját szemétdombján csücsült. Egyik sem kommunikált a választóival, hogy ezt a választási rendszert nem fogadhatjuk el, mert igazságtalan és nem is fogtak össze, mert úgy tűnik ők sem a mi érdekeinket nézték hanem a pénzt. De az ellenzéki pártok nem egyenlőek, velünk szavazókkal és nem hiszem, hogy ezt érdemelné az a másik 2.6 millió ember. Tudom, hogy sajnos itt semmi nem így működik ez már csak az én érzelmi alapú véleményem.

Gyere ki a tüntetésre és nézd meg, hogy hozzád hasonló emberek lesznek ott, akik most az egyszer már nem akarnak belenyugodni az igazságtalanságba. De ez nem jelenti azt, hogy erőszakos jellege lenne. Én abban és a legtöbbünk nem kíván részt venni.

2018. ápr. 13. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenki azt látja a dolgokban, amit látni akar.
2018. ápr. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!