Ki Soros? Mi az a Soros-zsoldos lista?
Teljesen elvesztettem a fonalat.
Azt hittem Soros azt se tudja mi folyik magyarországon, hogy a fidesz bárhol jár, őt hozza szóba... Azt hittem vége és lecseng. Erre Soros-zsoldos listákat hoz le a sajtó. Mit is akar Soros? Miért nagy ellenség?
Soros már 30 éve beleavatkozott több ország politikájába. A világ leggazdagabb 50 embere között van, aki rengeteg szervezetet és politikust támogatott, hogy jobb irányba terelje. Jelenleg nem közvetlen ő, hanem az ő általa alapított szervezet irányítja sokszor a világ politikáját.
Soros zsoldos volt Orbán viktor is, mert Soros látta, h Mo-nak szüksége van fiatal, rendszerváltó erőre.
Itt a Soros, hol a Soros?
Aki soros aki nem az most jövök!
Fidesz bűnbak. Míg ellene uszítják az embereket, addig a fidesz nyugodtan lophat tovább.
Már szánalmas, most már azért is Soros Györgyöt teszik felelőssé ha esik az eső. És sajnos sokan csak a TV2ből tájékozódnak, ami köztudomásúlag kormánypárti adó, így az ott elhangzottakhoz az igazságnak nem sok köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!