"Veszelyes" -e tūntetésre menni?
Debrecenben vasarnap este lesz egy tuntetes a foteren. En is menni szeretnek. De tartok kicsit attol,hogy valami tortenni fog mint 2006-ban, hogy a tuntetesen a rendorok gumilovedekkel a tomegbe lottek , es 35 ember megserult,volt akinek a szeme kifolyt stb.. Vagy hogy verekedes lesz. Stb....
21/L
"de rendőri erőszak nem fog történni"
Hát persze hogy "nem"...
Mert milyen érdekes, hogy Rezsi Szilárd rezidenciája előtt a sárga pólósok békés demonstrációba kezdtek, szabadon fejtették ki véleményüket, erre ott teremtek a zsaruk és "zaklatás" bűntettével elő is állították a békés tüntetőket...
Hát kérem, ilyen a "demokrácia" ahogy azt akarják hogy fogd be a szádat és véletlenül se ejtsd ki, hogy Viktor egy szélhámos tömeggyilkos, a demokrácia pusztítója.
Veszélyes lehet, vigyázz vki alád ne nyúljon a tömegben :)
Ugye trollkérdés?
:D
Ha balhé is lesz, az csak később, amikor az emberek nagy része már hazament, a kemény mag meg maradt.
Szerintem.
Eddig hány privit kaptál a kérdés kiírása óta? :D
Megnyerték a választást így valószínűtlen, mellesleg majd megfogadják az akkori "bölcs vezér" tanácsát.
"Lehet itt tüntetni, majd megunják és hazamennek."
Figyelj... Én ott voltam 2006 október 23.-án, meg egy rakat más tüntetésen is. Ha látod hogy balhé van, akkor nem állsz be balhézni. Ha a rohamrendőrök kezdik kiszorítani a tömeget, nem kell utcakővel dobálni őket. Ha vannak fizetett provokátorok, akkor pedig nem kell foglalkozni velük, odébb kell állni.
De egyébként Gyurcsány óta nem is volt semmi igazán balhés tüntetés, megeszem a kalapomat ha a hétvégi debreceni tüntetésen megismétlődne 2006 okt. 23...
Tudom hogy a mai generáció még a saját árnyékától is megijed, de menj ki nyugodtan az utcára. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!