Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te hogyan ünnepelted a választ...

Te hogyan ünnepelted a választásokat? Közösségben vagy családban? Mivel?

Figyelt kérdés

Nekem mondták sokan, hogy menjek el valamelyik párt nagygyűlésére, hogy közösségi élmény legyen a választás. Aztán úgy döntöttem, hogy jobb ha ilyenkor egyedül vagyok, mert ha kikap a pártom, akkor nagyon szomorú lennék és nem esne jól, ha látnák.

Otthon voltam és nem hűtöttem be a pazsgőt, mert reggel óta lehetett hallani, hogy rekord sokan mennek el és ez azt sejtette, hogy rossz irányt vált az ország, pedig már kezdünk felemelkedni lassan egy évtizede. Aztán végül egyik percről a másikra bejöttek az eredmények és örültem, mint majom a farkának. Aztán már nem is foglalkoztam aznap a politikával lefeküdtem aludni üdítő után.

Nálad mi volt?

2018. ápr. 12. 19:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Ellenzékiként is ittam egy pohár pezsgőt, mert most legalább elmentek szavazni az emberek, demokráciapárti emberként ennek azért örülni kell. Az eredmény számomra lesújtó, nem azért, mert lenne különösebbeb preferált pártom, hanem mert sokkal nagyon pluralizmusra lenne szüksége az országnak, a kétharmadot ép ésszel nem lehet éljenezni. Nem haragszom az egyes Fidesz-szavazóra, de megvetem a jelenlegi kurzust a maga autokratikus vonásaival együtt, középtávon az országtól is búcsút veszek, pedig egyébként nagyon szeretem, minden ideköt. Ennek ellenére nem tudom tovább nézni azt, hogy adóforintokból dübörög a propaganda, versenysportra költünk rekreáció helyett, nemzeti tőkésréteg kiépítése folyik, a korrupció pedig a mindennapok része lett.

Így valódi ünneplésre nincs okom.

2018. ápr. 12. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Becsülöm azokat az ellenzéki szavazókat, akik hajlandóak és képesek emberi hangon megszólalni egy ilyen kérdés alatt. A birkázó és trollozó válaszolók meg gondolkodjanak el rajta, hogy miért jó nekik az, ha folyamatosan csak az árkot ássák, és csak másokat becsmérelnek. Többre menne mindenki, ha lenne párbeszéd a két oldal között.
2018. ápr. 12. 20:03
 13/27 A kérdező kommentje:

Nekem konkrétan nincsen az égvilágon semmi bajom az ellenzéki szavzókkal. Nem tarom őket pszichopatának, gonosznak sem. Egyszerűen csak az ellenzékkel vannak nagyon komoly bajaim, de nem fejtem ki, mert nem akarok feszültséget. Az ellenzéki szavazókat, felebarátaimat megtévesztetteknek tartom. Akiket az ideológiáikba kapaszkodva kihasználtak nagyon gonosz, sötét célokra.

Számomra megkönnyebbülés ez az eredmény. Azt jelenti, nem kell elköltöznöm az otthonomból, mert mondjuk migránsnegyed lesz. Fejlődő békés négy évnek nézünk elébe.

Kellemes estét.

2018. ápr. 12. 20:07
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
13: Ha nem troll vagy, akkor te még az átlag fidesz szavazóhoz képest is nagyon hülye vagy:)))
2018. ápr. 12. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
68%

Először azt hittem komolytalan kérdés, elnézést. Migránst én sem akarok. Mert előbb-utóbb egyre többet kellene majd beengedni ide is és akkor már problémák lennének.

Európa bele fog rokkanni a rengeteg migráns segélyezésébe. Ez tény és való.

2018. ápr. 12. 20:17
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Felhívtam azt a barátomat akinek az édesapja némattanár.
2018. ápr. 12. 20:27
 17/27 anonim ***** válasza:
16%
TROLLI
2018. ápr. 12. 20:44
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

"Akiket az ideológiáikba kapaszkodva kihasználtak nagyon gonosz, sötét célokra. "

Ez a Fideszre szavazókra vetítve pedig a következőképp hangzik:

Akiket a félelmeikbe kapaszkodva kihasználtak nagyon gonosz, sötét célokra.

2018. ápr. 12. 20:50
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint sokkolódtam. Nem a Fidesz győzelem miatt, mert az borítékolható volt. Hanem a kétharmad miatt. Meg hogy ennyi ember fogékony volt a gyűlöletkampányukra. Nem haragszom a vidékiekre, egyrészt mert jómagam is az vagyok és leszek mindig is, még ha perpillanat Pesten is élek, másrészt meg mire is szavazhatna az a szerencsétlen, akinek nincs lehetősége megfelelően tájékozódni és egyedüli információs forrása a közmédia. Annál inkább haragszom az ellenzékre, akik nem tudták kihasználni a Hódmezővásárhely adta lehetőséget és összeszerencsétlenkedték az egész választást. Remélem szép lassan elsorvad az összes és a helyükbe ki tud alakulni egy olyan párt, amely képes lesz tömegeket megmozgatni a Fidesz ellenében.
2018. ápr. 12. 20:51
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

"Azt jelenti, nem kell elköltöznöm az otthonomból, mert mondjuk migránsnegyed lesz."

1. Te tényleg elhiszed, hogy Orbánék nem telepítenek be egy migránst sem?

2. Azt hiszed, az ellenség országhatáron kívül van? Tévedsz. És már a markában vagy. Mint mi mindannyian. Köszönjük, Emese.

2018. ápr. 12. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!