Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, hogyan éltétek...

Ellenzékiek, hogyan éltétek meg a választásokat? Valóban "előre ittatok a megve bőrére"?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam és hallottam, hogy pár embernek letargikus szembesülés volt a választás a valósággal. Nem akarták elhinni hogy a legtöbb ember másképp gondolkozik, mint ők. Hallani olyanról, hogy be volt hűtve a legdrágább pezsgő és sírás lett a vége. Hogy férfiak sírtak. Meg hogy nem tudtak ezért menni hétfőn dolgozni. Nálam a szomszéd őrjöngött éjjel és fent volt egész éjszaka.

Valóban ilyen nehéz volt aznap este neked is?

2018. ápr. 12. 13:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

Mosogasd, mosogasd csak a szennyest. A Kúria akkor is kimondta, hogy választási csalás történt Pécsett: [link]

És még hány helyen, ahol nem mondta ki! ...

Csak én tudok egy egészen konkrét esetről, aminek semmi következménye nem lett. Fideszes benfenntes ismerősöm kérkedett el vele, hogy milyen módszerrel szavaztatták le ők a romákat...

És ez csak két eset, amiről személyesen én (a hozzánemértő, átlag mezei szavazó) is tudomást szerezhettem, mert annyira nyilvánvaló, vagy vannak annyira hülyék, hogy eldicsekedjenek vele... Ez alapján mi lehetett még?!

2018. máj. 3. 10:12
 22/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem volt rendszerszintű választási csalás a Fidesznek minden esélye és eszköze meg volt, hogy eloszlassa a legutolsó kételyt is, erre ő ennek éppen pont az ellenkezőjét tette. Minden szinten akadályozta a választási csalás tisztázását, azt a kifogást amit így is sikerült az ellenzéknek betolni vizsgálat nélkül!! félresöpörték. Ha én ártatlan vagyok széttárom a karom és azt mondom, gyertek vizsgáljatok, itt vagyok. A Fidesz meg azt tette amit egy csaló tesz ha nem akar lebukni. A választás csalás nyilvánvaló volt attól kezdve, hogy a rendőrség lezárta az NVI-t, de a választási csalás kivizsgálásának az ellehetetlenítésével ezt be is ismerte a Fidesz kormány.
2018. máj. 3. 13:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Habár nem vagyok ellenzéki de pont úgy leszartam ahogy most is leszarom. Na tetszetős a válaszom? Ez az undorító káröröm ami árad a kérdésből neked jó érzés? Nagyon lealacsonyítod magad még magad előtt is.
2019. febr. 13. 15:17
 24/24 Alex Fly ***** válasza:

@15: nem egy párt, hanem egy ország sorsa került rossz kezekbe...

A magam részéről arra számítottamb hogy marad a fideszes többség (40-50% aránnyal) és ismét ők alakíthatnak kormányt -viszont teljhatalom nélkül.

Arra álmomban sem gondoltam, hogy a csalás mellett még külön hisztit fog csapni egyetlen mandátum miatt, ami ehhez szükséges...

2019. febr. 13. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!