Mit gondoltok erről? Sokan éreztek hasonlóképp?
"A k.... magyar egészségügy: Először is hozzáteszem, minden tiszteletem a normális orvosoké, de Magyarországon rendesen már magamtól viszem az ilyen embereknek a kv-t sütit, annyira hálás vagyok, sajnos ez mondanom se kell, mennyire ritka. Azért fizeted b...meg a 7200 Ft-os tb-det, hogy egyik pillanatról a másikra JÁRÓKÉPTELENKÉNT, úgy, hogy fel se tudsz kelni az ágyból ezt mondják neked: Pár nap és eltanácsoljuk a kórházból. Igen??!! Hova mégis? :D Hova visz a mentő? Ha nincs, ahova tudj menni?!(tényleges eset) Kirak egy padra és ott etetheted a galambokat? ÉS még nekik áll feljebb... Ez a legelképesztőbb. A stílus. Rendesen meg kell alázkodnod, hogy emberszámba vegyenek. És megint hozzáteszem hatalmas zárójelben: TISZTELET A KIVÉTELNEK. Intézem a rehabot, de várj pontosítanom kell, csak INTÉZNÉM a rehabot, hisz ki vagyok én, CSAK az orvos intézheti. Tehát senki vagy itt, ebben a történetben. Mit csinál a drága? Belehazudik a képembe, hogy ő már intézi, holott ez egyáltalán nem így van, fel se hívta őket. Hmm. De azért pár nap múlva az utcán kötsz ki máj,- és súlyos cukorbetegként, úgy, hogy nem tudsz járni. Hát gratulálok!
U.i.: Az egyik legközelebbi rokonomról van szó.
U.i. 2.: Remélem még sok stadion épül."
És miért van az a hülye öregeket szó nélkül ellatjak a fiataltol meg igencsak várják a halapenz, meg a borítékot
Attól még hogy fiatal nem biztos hogy meg teheti az anyagi háttérrel 4 évig nem volt tbm és meg is lepodtek intezopultba, vajon miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!