Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért az...

Magyarországon miért az ellenzék kezében van az egész sajtó? Nem sérti ez a sajtószabadságot?

Figyelt kérdés
Bármelyik hírportálra megyek fel, csak a Fideszt szidják és az ellenzéket istenítik...

2018. ápr. 11. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
MindigTV összes csatornája fideszes (kivéve egy) ahol állandóan csak a soros, brüsszel, ensz, migráns, ellenzék kerítést bont. És akkor most ilyet kérdez, hogy ez a média miért van az ellenzék kezén.... Hát gyerekek ez igazi magyar színvonal.
2018. ápr. 11. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Már bocsánat, de egyedül a Jobbiknak van saját tévéje az ellenzékből, a többi "ellenzéki" média nem áll ellenzéki tulajdonban. (Simicskát most hagyjuk, mert ami az övé, azt is a Fidesztől kapta.)

Ehhez képest az összes közszolgálati tévécsatorna és a TV2 a kormányé, közpénzből.

A nagyobb hírportálok közül az Origo a kormányé, közpénzből. (Egyedül itt nincs kormánytúlsúly, hál'istennek.)

A nyomtatott sajtó jelentős része a kormányé, közpénzből.

A közszolgálati rádiók és a Rádió1 a kormányé, közpénzből.

2018. ápr. 11. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
888 és egyéb propagandaoldalak nem ismerősek?
2018. ápr. 11. 20:33
 14/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak kérdező, hogy 100 éve nem ült senki a tv előtt, mert még nem volt tv😅 a mostani tévénézők száma sem elhanyagolható, akkor sem, ha a közvetlen környezetedben senki nem nézi.
2018. ápr. 11. 21:42
 15/18 A kérdező kommentje:

"MindigTV összes csatornája fideszes (kivéve egy)"

Ha elolvastad volna a kérdésemet, akkor tudnád, hogy ne a tévéről kérdeztem. Nemrég beszélgettem pár egyetemi cimborámmal, és kiderült, hogy egyikük sem nézett tévét az elmúlt években. Én sem. Szerintem már senki nem ül a tévé előtt néhány nyuggert leszámítva.

2018. ápr. 12. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Átlagosan napi közel 4 órát tévézik egy ember Magyarországon.
2018. ápr. 12. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező márpedig az emberek többsége (az idősekre gondolok) a TV-ből tájékozódnak ami zsákutca mert az a fideszé. És a szavazati joggal rendelkezőeknek a felét legalább ők teszik ki. Attól, hogy te fiatal létedre nem nézel TV-t az egy plusz pont, mert TV-ben csak a fideszes propaganda megy. Viszont az internet a fidesz legnagyobb ellensége, mert ami oda felkerül az ott is marad és senkinek nincs olyan hatalma, hogy az internetről végleg eltávolítson bármit is mert az a fidesz propaganda ellen van. Ezért is van annyi ellenzéki sajtó az interneten, mert a fiatalok többsége ma már ahogy te mondtad az interneten tájékozódik a világról.
2018. ápr. 12. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:

#15 már nem azért, de iratkozz ki az egyetemről, ha azt hiszed azért, mert te és fél tucat cimborád nem néz TV-t, akkor már kvázi az egész ország se.

Én se nézek TV-t, de sokak meg igen. Szerintem 40 fölött az emberek jó nagy százaléka. 30-40 éves kor között is többségben. (Kocsmákba is az megy és nem a hírportálok elszavalása valaki által). Pláne ilyen falukba, ahol gémeskúttal hordják a vizet, nem hogy netezzenek. Ott az M1 a nyerő stb.

Szóval azt állítani, hogy az ellenzék kezébe a RELEVÁNS sajtó... Átgondolnám az egyetem dolgot.

2018. ápr. 12. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!