Magyarországon miért az ellenzék kezében van az egész sajtó? Nem sérti ez a sajtószabadságot?

Lehet más országban élsz? Az internet meglehetősen kiegyensúlyozott, kb ugyan annyi fideszes hirportál van, mint ellenzéki.
A nyomtatott sajtónál egyértelmű a fidesz túlsúly, 1 napilap ellenzék kezében, a többi mind fidesz kezében, vagy független bulvár.
A TV-k közül két ellenzéki (bár egyik nekem kezd egyre kérdésesebb lenni) és egy kritikus hangot merni vállaló független (RTL). A többi mind a fidesz kezében van vagy nem foglalkozik politikával.

LOL
(Egyébként tudom nehéz elhinni, de ha valaki netán független, az is a Fideszt fogja szidni, mégpedig jó okkal.)
"A nyomtatott sajtónál egyértelmű a fidesz túlsúly, 1 napilap ellenzék kezében, a többi mind fidesz kezében, vagy független bulvár.
A TV-k közül két ellenzéki (bár egyik nekem kezd egyre kérdésesebb lenni) és egy kritikus hangot merni vállaló független (RTL). A többi mind a fidesz kezében van vagy nem foglalkozik politikával."
XD XD XD
És 2018-ban ki néz még tévét és olvas nyomtatott sajtót? Én az öregek otthonában látogattam meg nemrég a nagyszüleim, és ott láttam utoljára olyat, hogy valaki még tévézik. Értem, hogy 50-100 évvel ezelőtt még mindenki újságot vett meg a tévé előtt ült, de ma szerintem ez elhanyagolható része a társadalomnak.

"Bármelyik hírportálra megyek fel"
Magyarul csak az ellenzéki hírportálokat látogatod és siránkozol hogy minden ellenzéki.
Autósport oldalakon sem írnak kertészkedésről, vagy a Playboyban sem öreg néniket fogsz látni. Vagy ennyi erővel felmehetsz a rosszlányokra és sirkánkozhatsz hogy minden nő k..va.
"XD XD XD
És 2018-ban ki néz még tévét és olvas nyomtatott sajtót?"
A felvetés jogos, a baj ott kezdődik, hogy az online sajtót te magad választod meg, nem teszik tálcán eléd, te lépsz fel az adott oldalra. Olyan mintha direkt lépnél bele a kutyaszarba, csak hogy elmondhasd szaros a talpad. ikszdé ikszdé ikszdé.

M1, TV2, Duna TV, Blikk, Bors, Ripost, Lokál, Magyar Idők, Magyar Hírlap, Kossuth Rádió, Echo TV, az összes megyei hírlap, 888, Origó, Pesti Srácok, Nemzeti Sport, Századvég, Karc FM, Kisalföld, Delmagyar
Az a fránya ellenzéki médiatúlsúly :(

"És 2018-ban ki néz még tévét és olvas nyomtatott sajtót?"
Sajnos a szavazópolgárok nagyobb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!