Miért örülnek a fideszesek a 2/3-adnak?
Nem lenne jobb egy olyan kormány,ahol az ellenzéknek is van szava?
Másrészt,aki mondjuk a fideszre szavazott,az sem biztos,hogy minden intézkedésükkel egyetért.
Másrészt miért baj,ha vannak ellenzéki emberek,akiknek az érdekeit valóban képviseli valaki?
Miért jó az,hogy szinte csak egypártrendszer van?
Szerintem a demokrácia lényege az lenne,hogy mindenféle ember érdekeit képviseljék.
Nem is értem ezt a hülye kérdést. Aki fideszes, az 8 év mocska után már szektásan fideszes, különben nem lenne az.
Ez pedig értelmetlenné teszi a kérdést.
A Jobbik az olyan kérdéseknél mindig a kormány mellé állt amiket a haza érdekének gondolták. Ezért születtek olyan hírek is egy időben, hogy összejátszik a kormánnyal!!
Aztán amikor a bevándorlás ellenes trv. javaslatot nem szavazták meg akkor már hazaáruló Soros bérencek lettek hirtelen. Miért nem szavazták meg? Mert bele akarták foglalni a kötvény mutyit, amire a fidesz nem volt hajlandó...
Ha egy olyan ellenzékünk lenne akinek lehet beleszólása akkor igen jobb lenne!
Az "egypártrendszerről" az ellenzék tehet... A Fidesz mindent megtett azért hogy ne legyen az
#5 folyt
Úgy értem hogy lopott annyit a Fidesz hogy ne legyen egypártrendszer aztán mégis van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!