2/13 anonim válasza:
Hazamentek Görögországból, Törökországból és Líbiából?
Tudsz valamit? Mesélj!
3/13 Koplárovics Béci válasza:
Hogy szűnt volna meg? Hiszont volt két és félmillió Sorosbérenc, aki nem rájuk szavazott!
4/13 anonim válasza:
Magyarországon egy rövid időszakot leszámítva eddig sem volt veszély, Európa más országaiban pedig sajnos nem szűnt meg, így azoknak, akik nem csak Magyarországban gondolkodnak, nincs okuk az örömre.
5/13 anonim válasza:
NEM! A Fideszesek boldogok, hogy KIÚJULT a migránsveszély, és szeretettel várják a déli határzár szögesdrótján "illedelmesen kopogtató" szírek és tunéziaiak ezreit és a letelepedési kötvényt vásárló telepesek tízezreit, akár személyes otthonaikban!
6/13 anonim válasza:
(szarkazmus on)
Már a Lokál sem ír róluk, így hogy fogjuk megtudni, hogy hol járnak a migrik?
Most is valami celebcsaj volt a címlapon. Mit érdekel engem a magánélete, engem az érdekel, hogy a migrik jönnek-e megerőszakolni vagy sem!
(szarkazmus off)
Már írtam, de azért csinálhatták volna ésszel is, hogy ne legyen feltűnő a szavazatokért csapott hűhó a migránsok körül.
7/13 anonim válasza:
Innen latszik.mennyire istobak, manipulalhatok a fidesz birkak.
9/13 anonim válasza:
Én fideszesként annak örülök, hogy Orbàn megválasztása nagyon nagy fegyvertény az egyre erősödő jobboldalnak (olaszo.,ausztria,cseho.,lengyelo. Stb), és indirekt módon, de igen, ezzel reménykedem benne hogy előbb-utóbb az európai döntéshozatalban is a jobbos vonal kerül előtérbe és kontinensi szinten szűnik meg a migránsok simogatása.
10/13 anonim válasza:
Hát kiléptem felmentem az Origó oldaléra. Tele van migránsos cikkel. Úgyhogy erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!